Leder, Chapter Lead til pris­om­rå­det


Motiveres du af at lede, udvikle og skabe engagement hos medarbejdere i en agil organisation, og har du interesse og erfaring indenfor Prisområdet, er stillingen som Chapter Lead måske noget for dig.

Jobbet

Vi søger en Chapter Lead til Squad Pris, der har ansvar for prissætning af bankens produkter og services på tværs af fagområder. Vi udvikler og optimerer vores prissætning på privat- og erhvervskunder, samt de værktøjer, der støtter rådgiverne i hverdagen. Vores opgaver spænder fra idéfase til implementering, herunder eksekvering i systemer. Derudover er det os, der sammen med vores interessenter, sætter retningen for prisområdet. Vi arbejder således på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Som Chapter Lead spiller du en væsentlig rolle både som støtte og rollemodel for den enkelte medarbejder. Du er også koordinatoren for den faglige udvikling for chapteret/squadet, og har supplerende ansvaret for at skabe gode rammer for dine medarbejderes trivsel og effektivitet.

Du vil få et tæt samarbejde med Squad Pris’ Product Owner, der primært fokuserer på at opsætte succeskriterier for opgaveløsning, prioritere opgaver og sikre interessenthåndtering. I vil have et tæt samspil omkring squadet, herunder planlægning af opgaveløsning, løbende forbedringer af processer og samspil samt sikring af kompetenceudvikling af medarbejderne.

Du får således ansvar for:

 • At sætte fælles mål for udvikling af forretningsudviklere generelt
 • At lede den enkelte medarbejder gennem kompetenceudvikling og ved dagligt at være rollemodel som forretningsudvikler
 • At have fokus på kommende kompetencebehov og oparbejdelse af færdigheder i chapteret rettidigt ift. fremtidige leverancer
 • Formel medarbejderledelse; løn, rekruttering, etc.
 • At gå forrest med den agile kultur, herunder at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Afdelingen

Squad Pris er et ambitiøst team, som består af 10 dygtige og engagerede kollegaer. Squad Pris er en del af området/triben Kernebank, som hører hjemme i Jyske Banks udviklingsorganisation. Triben består af cirka 50 kollegaer fordelt over 5 squads, hvor hvert squad har medarbejdere med forskellige faglige færdigheder (bl.a. forretningsudviklere og IT-udviklere). Triben er anerkendt for stor faglighed, et godt arbejdsklima med højt til loftet og en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde – fordi vi tror på, at det giver effektive og motiverede medarbejdere.

Du vil blive en del af tribens ledelsesteam sammen med tribens øvrige Chapter Leads, Product Owners og Tribe Lead. Målet er sammen at sætte de organisatoriske og faglige rammer, der understøtter optimal udviklingskapacitet, trivsel og engagement.

Vi tilbyder et spændende og udviklende miljø, hvor du vil indgå i mange forskellige relationer og problemstillinger.

Arbejdspladsen er beliggende i Silkeborg.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. cand.merc., cand.oecon., HD i finansiering eller lignende. Du har erfaring med kompetenceudvikling af forretningsudviklere, du kan fx have været teamleder eller have haft anden form for medarbejderledelse. Bankfaglig viden og erfaring med agile metoder vil være en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har en høj faglighed og lederegenskaber, så du kan motivere og udvikle talent igennem coaching, mentoring, facilitering og træning
 • Har et stort drive, er målrettet og motiveres af at skabe resultater
 • Er struktureret, har overblik og har mod på at gå forrest som tovholder
 • Trives i en alsidig hverdag med mange forskellige typer opgaver
 • Motiveres af at skabe gode oplevelser både for dine medarbejder og de interessenter, vi samarbejder med
 • Er nysgerrig, har et godt humør, masser af gåpåmod, og gode samarbejdsevner.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

HR Partner Stine Ranum vil tage sig af din ansøgning. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen for at søge stillingen er d. 29. april 2024.

Gem job