Flutter Hybrid App udvikler


Har du lyst til at udvikle fremtidens PropTech løsninger til det internationale marked?

Vi søger en passionereet Flutter udvikler til nye spændende udviklingsprojekter hos vores kunde 3XD i Herning.

Du bliver en del af et nyetableret udviklingsteam, hvor du får medansvar for at definere rammerne for deres nye projekter, og du vil blive en aktiv del af udviklingen nu og i fremtiden.

3XD ApS, en veletableret virksomhed med succes inden for digitalisering af byggeteknik og 3D visualisering, udvider nu sin produktportefølje med banebrydende softwareløsninger.

Hos 3XD har de følgeskab af flere af deres gode og loyale kunder, som deltager i hele udviklingsprocessen. De har ligeledes et tæt samarbejde med deres R&D team i Sofia, Bulgarien, som de udvikler mange af deres it-løsninger i tæt samarbejde med.

Læs mere om nogle af de projekter du vil blive involveret i:

Hybrid App og .NET Core backend til brandsikring

Udvikling af en app, der muliggør brandsikring af ejendomme. Medarbejderne vil kunne udføre kontrol og generere dokumentation baseret på opgaver oprettet i systemet. Dette involverer brug af geotagging, geofencing, integration til 3D BIM-modeller. Der udbygges med BI løsning til dokumentation til de rapporter, der genereres til forsikringsselskaber og lignende.

Hybrid App og .NET Core backend med AI- og VR-teknologier til Bygningsinspektion med droner

En løsning til bygningsinspektion ved hjælp af dronebilleder og optagelser, AI samt VR for en optimal gennemgang af en bygning. AI’en bliver trænet in-house i samarbejde med danske data scientists og 3XDs tegnestue i Manila, Filippinerne. Løsningen skal assistere bygningsinspektører med at identificere skader og uregelmæssigheder på bygninger og byggerier. Denne løsning integreres med et Facility Management System fra NTI A/S og er inspireret af en succesfuld case udført for Sund & Bælt.

Alle projekter bygger på Best Case teknologier uden brug af eksisterende kode. Deres udviklingsmetode skal forankres i en servicearkitektur med SOLID- principperne og The Clean Architecture som grundlag.

Om dig

Du er teknisk dygtig og har en høj faglig stolthed. Du kan tage ansvar og har en resultat- og løsningsorienteret tilgang til opgaver.
Vi forestiller os, at du har min. 3-4 års programmeringserfaring med Flutter og generel app-udvikling samt .NET Core og entity framework.

Vi ser gerne, at du også har erfaring med

  • Utility CSS
  • MSSQL, SignalR, RabbitMQ
  • Docker, CI/CD, Azure DevOps

Du kender til agil udvikling og distribueret lederskab samt har kendskab til SOLID-principperne og The Clean Architecture. Du har gerne erfaring med at bruge Jira og Confluence og kan lide at arbejde med nye teknologier. Dansk i skrift og tale er et krav.

Mere om 3XD og hvad de kan tilbyde dig

Du tilbydes spændende nye udviklingsprojekter i en passioneret virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og tage ejerskab. Du vil blive en del af et team med dygtige og engagerede kollegaer med fokus på samarbejde og vidensdeling. De har en åben og uformel kommunikation.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, sundhedsforsikring mm.

3XD ApS er en integreret partner i en fælles joint venture mellem BI-virksomheden, Cognitech A/S og internet- og kommunikationsbureauet, vConnect ApS. Deres fokus i organisationen er at samarbejde om projekter baseret på tværfaglige kompetencer.

De holder til i lækre nyindrettede lokaler på 9. og 10. sal på Dalgasgade 25 i Herning, tæt på station og motorvejs til-og frakørsel. Der er fri parkering. Frokosten foregår samlet i en dejlig fælles kantine på 3. sal.

De er i alt 70 medarbejdere i hele Joint Ventura organisationen. På Herning lokationen sidder de 15 personer.

Interesseret?

I Bloom glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV snarest. Samtaler bliver afholdt løbende over Teams, og ansættelse sker når 3XD har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent, Kristine Heuser på mobil: +45 31686141 eller mail: kh@bloom.dk

Gem job