Ambitiøse Softwa­re­ud­vik­le­re til e-mo­bi­li­tet­stea­met i OK


Til vores kunde, OK i Aarhus, søger vi dygtige fullstack softwareudviklere til deres afdeling for e-mobilitet. Som udvikler hos OK, får du indflydelse på fremtidens tekniske løsninger, ligesom du vil få en spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed.

Her er et udviklende IT-miljø, hvor der sker en masse i takt med deres grønne omstilling. Fokus på digitalisering er i top og væksten på dette område fortsætter. Pt. er de mere end 130 dedikerede it-medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitalisering hos OK.

OK er et af Danmarks største energiselskaber. De har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør de fortsat. Danmark står midt i en historisk grøn omstilling og hos OK er de i fuld gang med at omstille deres forretning, så de også i fremtiden kan være en seriøs nøglespiller på energimarkedet.

Om stillingen

Vi søger som udgangspunkt to profiler med fullstack-erfaring. Den ene profil har primært fokus på frontend-udvikling, og den anden profil vil have sit primære fokus på backend-udvikling.

OK´s løsninger er udviklet i et C#/.Net miljø med PostgreSQL som database, Angular til Frontend og de arbejder i Kubernetes på Google Cloud Platformen. OK arbejder kontinuerligt på at skabe de bedste miljøer og drive en moderne opdateret platform.

Udviklingsafdelingen for e-mobilitet består af 40 medarbejdere, som er inddelt i 4 teams. I disse teams designer og udvikler de systemer, der skal udgøre de vitale løsninger til e-mobilitet. De 4 teams kører agilt, Scrum er en integreret del af deres måde at arbejde på, og de har to Product Owner’s samt to arkitekter tilknyttet de 4 teams. Det er meget velkørende teams med et højt fagligt niveau.

Om dig

Du har lyst til at indgå i et team, der vægter samarbejde og sparring meget højt. Du er vant til at tage ansvar og er indstillet på, at det ikke er din løsning, men OK’s løsning der er i fokus, og du er vant til at din kode gennemgår reviews. Du kan lide at være med i arbejdet med at analysere og nedbryde opgaver sammen med teamet, ligesom du sætter pris på robuste løsninger, som tåler at blive presset ”live”. Vi ser gerne at du er nysgerrig på nye teknologier, og du får her mulighed for at hjælpe kolleger såvel som forretningen med din viden.

Om du er datalog, datamatiker eller ingeniør er ikke så vigtigt, så længe du har nogle års erfaring inden for C#.Net og/eller Angular samt en interesse i OK’s techstack. Derudover er du en kompetent og professionel applikationsudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter.

Mere om hvad OK kan tilbyde dig

Atmosfæren er præget af et stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling på tværs imellem de 10 udviklingsteams hos OK-IT.

OK har gode lønforhold efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring til dig og din familie, morgenmad hver dag, sund og varierende frokost, 6 ugers ferie mm., og der er gratis parkering. Du vil også blive tilbudt forskellige former for kurser, og så har de mange sociale arrangementer, foredrag mm.

I OK vil du også opleve, at de har et rigtig godt on-boarding forløb, hvor du kommer godt ind i både opgaven og forretningen.

OK ligger i Viby, Aarhus. De er ca. 1.200 medarbejdere og mere end 2.500 ansatte i OK Koncernen.

Interesseret?

Vi hos Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Anne Sofie Kvisgaard på tlf. +45 27207336 eller mail ask@bloom.dk.

Gem job