IT-sy­stem­ud­vik­ler til ud­vik­lings­team


Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Så er du måske vores nye IT-udvikler til vores dygtige udviklingsteam.

AURA er i gang med en større digital transformation, hvor hovedparten af de primære forretningssystemer skal udskiftes. Målet er at anvende standard platforme primært baseret på Microsoft-teknologier, og i den forbindelse er der en spændende opgave i at etablere de nødvendige integrationsplatforme og sikre muligheden for videreudvikling.

For at sikre den rette forretningsværdi for AURA, skal vi i den forbindelse udvide vores udviklingsteam, så vi sammen skaber en langsigtet arkitektur og løsninger, der understøtter AURAs fremtidige behov.

Din rolle

Derfor søger vi en IT-systemudvikler, som har interesse i arkitektur samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Man vil sammen med resten af udviklerne være med til at bygge AURAs fremtidige systemlandskab.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med mange forskellige teknologier. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til:

  • C# og .NET Core, Databaser (MongoDB, CosmosDB, MSSQL);
  • Unit test, integration test, mocking (bl.a. xUnit, MSTest)
  • Azure Cloud
  • Integrationer og clean architecture
  • Dynamics & Power Platform
  • DevOps (boards, repos, pipelines, Bicep)
  • Automatiseret kodetest, test coverage m.v.
  • Microservices, distribueret løsninger, design patterns
  • Andre stikord: Container apps, App services, D365

Ovenstående skal ses som en ønskeliste, så hvis du ikke kan sætte flueben ved det hele, skal det ikke afholde dig fra at søge.

Er vi et match?

Vi leder efter en udadvendt og nysgerrig kollega, som har lyst til at præge den teknologiske og arkitektoniske retning hos AURA – og som trives med at arbejde i teams. Derudover arbejder du systematisk og kender til agile metoder. Ligeledes er det vigtigt, at du har interesse i at indgå i dialog med forretningsområderne og skabe gode løsninger, som imødekommer deres behov.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som datamatiker, softwareingeniør, datalog eller lignende – alternativt kan du have opbygget erfaring på anden vis.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et andelsejet energiselskab, der er lokalt forankret i det østjyske. AURA har eksisteret i knap 10 år og har i dag 350 ansatte. Vi er dedikeret til at levere innovative, bæredygtige og fremtidssikrede energiløsninger.

Du vil indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af en organisation i udvikling. Her bydes visioner og ideer velkommen, og der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt arbejdsmiljø med lyst til samarbejde på tværs af alle teams.

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Det primære arbejdssted vil være i Viby J, men der vil være møder på AURAs andre lokationer i Odder og Galten.

AURA har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Vi kalder løbende til samtale, så søg stillingen med motiveret CV på linket herunder.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Iulia Maria Jensen
IT-Teamchef
iumj@aura.dk
Tlf.: 2311 8382

Arbejdssted: Viby J.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job