Cloud­kon­su­lent


Tænker du som os, at cloud er fremtiden, og vil du være en del af C2IT’s Cloud-team i Ballerup?

C2IT A/S har etableret et nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder vores kunder at outsource-driften af deres it til os med udgangspunkt i Microsoft 365 platformen, og vi har brug for at få endnu en dygtig kollega med ombord med erfaring indenfor Microsoft 365 og generel it-infrastruktur.

Du kommer med på en spændende rejse og får mulighed for at blive endnu skarpere på Microsoft Azure, 365, Intune, Defender og alt hvad der rører sig i cloud.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med implementering, support og drift af it-infrastruktur fra en it-partner, og kan krydse af ved flere af nedenstående:

  • Microsoft 365 (Exchange, Entra ID, Intune, Teams, SharePoint, Defender, …)
  • Microsoft Azure
  • Windows Server, Active Directory, Remote Desktop
  • Netværk
  • Implementering af it-infrastruktur løsninger hos kunder
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Som person motiveres du af glade kunder og af at yde en god service. Du kan arbejde selvstændigt og trives med kontakt til flere forskellige kunder i en varieret arbejdsdag.

For den rette kandidat er der tale om en stilling med gode faglige- og karrieremæssige udviklingsmuligheder. Du vil arbejde med nogle af de nyeste teknologier og løsninger inden for cloud og it generelt.

Hverdagen sammensætter du fleksibelt som det passer ind, med arbejde både på kontoret i Ballerup, hjemmefra og indimellem hos kunderne.

C2IT A/S er Danmarks 4. største forhandler af Microsofts Business Central og Power platformen med 90 medarbejdere og som en del af KOLLAB koncernen er vi i alt 150 ansatte på 7 lokationer. Vores mission er at være kundens foretrukne digitaliseringspartner og leverandør af cloudbaserede løsninger indenfor bl.a. Business Central, Power platformen, Microsoft 365 og IT-drift.

Hør mere om stillingen hos Steffen Zwicki Meulengracht på szm@c2it.dk / 28 88 82 21.

Gem job