Cloud-spe­ci­a­list


I REMA 1000’s IT-afdeling er vi lige nu på udkig efter ny, dygtig, og ambitiøs kollega. Du beskæftiger dig med Cloud-platformen og trives i, at spille en central rolle ift. drift af platformen og dens løsninger.

Så leder du efter et job med spændende udfordringer? Er du klar til at hjælpe os med at videreudvikle og fremtidssikre vores IT-infrastruktur? Ønsker du at være en del af et team, hvor medindflydelsen og sammenholdet er stort? Så har vi jobbet til dig.

Om stillingen

Du vil indgå i IT-afdelingens Infrastructure Team. Dine arbejdsområder vil primært indebære:

  • Ansvar for vores cloud-platform i Microsoft Azure
  • Design og implementering af cloud-infrastruktur
  • Hybrid clouddrift med on-prem datacentre

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring med cloud-drift og arbejdet med Microsoft Azure eller andre relevante værktøjer. Du kan gøre det komplekse forståeligt, taler flydende dansk og er vant til at begå dig på engelsk.
Du har en indgående forståelse for IT-infrastruktur, cloud-arkitektur, netværk, sikkerhed og automatisering – og vigtigst af alt har du en god portion gå-på-mod og finder det naturligt at forholde dig til nye, spændende udfordringer. Du har muligvis kendskab til AWS – det er ikke et krav, men en god fordel.

I REMA 1000 vil du blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi sammen når vores mål.

Hvem er vi

REMA 1000 er en virksomhed i stor fremdrift og med foden på speederen. Vi er flere end 16.000 kolleger i REMA 1000 Danmark, og det er sammenholdet og vores stærke værdier, der driver os - i fuld kraft fREMAd! Og REMA 1000’s IT-afdeling er ingen undtagelse. IT-afdelingen består af i alt 21 dygtige kolleger, som er opdelt i henholdsvis en butiks-, systemudviklings- og driftsafdeling.

Det praktiske

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og gerne med opstart snarest muligt. Arbejdssted vil være på Marsalle 32 i Horsens. Stillingen refererer til IT-chefen. Lyder ovenstående spændende og som noget for dig? Så tryk ’Ansøg’ her til højre og send os en motiveret ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe på tlf: 88 81 60 00 og spørger efter IT chef Ronni Poulsen.

Ansøgningsfrist: 12-05-2024.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.


I REMA 1000 er vi 16.000 entusiastiske mennesker med ét fælles mål: Vi vil være bedst til at drive dagligvarebutik i Danmark – med fokus på kvalitet til lave priser. Det absolut vigtigste element i den mission er engagerede og virkelystne mennesker, som elsker at gøre en forskel i deres job.

Vi har i dag flere end 385 butikker, og butikkerne er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokalkendte købmænd i spidsen for den enkelte butik.
I Baglandet hos REMA 1000 / REMA Distribution er vi mere end 1.000 medarbejdere som skaber konkurrencekraft, servicerer og leverer varer til REMA 1000 butikkerne og andre kæder indenfor dagligvare- og convenience branchen.

Gem job