Konsulent til central rolle i udvikling af tvær­sek­to­ri­el te­le­me­di­cin


Vil du være med til at sikre implementering og drift af telemedicinske løsninger i Region Midtjylland, der gør borgerne trygge, samt skaber flow i samarbejdet mellem hospitaler, kommuner og almen praksis? Vi har brug for dig, der kan løfte en central rolle i programsekretariatet med den strategiske udvikling af tværsektoriel telemedicin i Region Midtjylland. Stillingen er et barselsvikariat.

Du bliver tilknyttet Center for Telemedicin, som hører til i Digitalisering og It, i et team der arbejder med implementeringen af tværsektorielle telemedicinske indsatser i Midtjylland, herunder aktuelt TeleKOL og TeleHjerte. I programsekretariatet har vi ansvar for at planlægge og koordinere implementeringen i den midtjyske landsdel.

Hos os får du et spændende og meningsfuldt job med en dynamisk hverdag i fleksible rammer. Der er højt til loftet, travlt, stramme deadline og højt humør.

Opgaverne spænder bredt

Du får en bred kontaktflade på tværs af region, kommunerne i regionen og de øvrige landsdele, når du netværker og underviser i brug og implementering af løsningen. Du er med til at behovsafdække og konfigurere løsningerne, så de passer til borgernes og de sundhedsfaglige behov bl.a. koordinering og prioritering af opgaver i samarbejde med samarbejdspartnere, leverandører og de kliniske områder.

Herudover vil du også have opgaver såsom:

 • Facilitering af netværk for at sikre effektiv drift og optimering af drifts-setup
 • Samarbejde med service-, support- og logistikleverandører
 • Ansvarlig for konfiguration og test af spørgeskemaer og planer i de relevante løsninger
 • Indsamle, prioritere og indmelde ændringsønsker, samt afklare kravs-specifikation og design
 • Undervisning for klinikere i brug af den tekniske løsning samt udarbejde undervisningsmateriale, sikre opsætning af uddannelses kits, oversigt over testbrugere m.m.
 • Medvirke til udvikling af spørgeskemaer og planer til nye sygdomsområder for brug af den telemedicinske løsning
 • Være repræsentant i nationale konfigurations- og brugergrupper
 • At bistå regionens repræsentanter i Telma-forretningsstyregruppen ift. Hospitalers og kommuners behov og udviklingsønsker (Telma står for Telemedicinsk Monitorerings Applikation. Det er et nationalt it-system, som gør det muligt at monitorere en borgers sundhedstilstand i eget hjem ved)

Herudover vil du også blive involveret i udvalgte andre opgaver, der løses i det tværsektorielle programsekretariat, f.eks.:

 • Sekretariatsopgaver ift. programstyregruppen og de nedsatte arbejdsgrupper i TeleKOL og TeleHjerte
 • Implementeringsunderstøttelse og -opfølgning i tæt dialog med de implementeringsansvarlige i sundhedsaftaleklyngerne

Du vil naturligvis få mulighed for at byde ind på opgaver, der matcher dine faglige interesser og kompetencer. Læs mere om Center for Telemedicin og TeleKOL-indsatsen her: Telemedicin - Sundhed Fagperson (rm.dk)

Vi søger dig med erfaring og solidt kendskab til sundhedsområdet

Hvis det er dig, vi skal vælge som barselsvikar, skal du gerne have et bredt kendskab til udvikling i sundhedsområdet og erfaring på området fra både uddannelse og arbejdsliv. Din kernekompetencer må meget gerne være indenfor it, telemedicin og e-sundhed, mens også både projektledelse og facilitering er vigtige discipliner i hverdagen hos os.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet indenfor sundheds-it, samfundsvidenskab eller lignende med gode resultater. Du kan også have en baggrund som sundhedsfaglig (f.eks. udviklingssygeplejerske)
 • er ansvarsbevidst, selvstændig, arbejdsom og struktureret
 • du er god til at formulere dig på skrift i forhold til mange forskellige målgrupper
 • er en teamspiller og både vægter og bidrager aktivt til et godt kollegaskab.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde fra sundhedsvæsenet og har blik for de særlige betingelser, der er på tværs af enheder og sektorgrænser.

Lyder det som dit næste job?

Så vil vi se frem til at læse din motiverede ansøgning. Send din ansøgning senest den 4. april 2024. Vi forventer at holde løbende samtaler og vil bede dig om at udfylde en personprofil inden samtalen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Programsekretariatet Lea Nørgaard Bek på telefon 31382882 eller via e-mail Lea.bek@stab.rm.dk.

Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder, dog med mulighed for forlængelse.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

Digitalisering og It består af ca. 560 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Region Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores karriereside eller få et indblik i vores hverdag på LinkedIn. Du kan også læse regionens digitaliseringsstrategi, som bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Gem job

Region Midtjylland

Arbejdssted

Aarhus N

Vigtige datoer

Indrykket:
22. marts 2024
Ansøgningsfrist:
4. april 2024