System Ad­mi­ni­stra­tor til IT-Ope­ra­tions


Brænder du for at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere og IT-udstyr og sætter du en ære i at tingene fungerer? Så læs videre her..

Bloom søger en System Administrator til vores vækstende kunde, Logos Payment Solutions. Du vil blive en del af teamet i Nærum, der sørger for at servermiljøet kører optimalt på tværs af hele virksomheden.

Logos Payment Solutions har i alt ca. 160 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. De er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

Logos laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Lidt om jobbet

Du bliver en del af et team på 5 personer, hvor din førsteprioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne og eksterne hos Logos, samt eksterne hos kunder. Du vil komme til at indgå i planlægning, opsætning og test af nye servere samt nye versioner af server-software mm.

Derudover vil du også være med til at sikre og forbedre netværks infrastrukturen, så den holdes up-to-date, i takt med at virksomheden udvikler sig. Du vil sørge for at vedligeholde dokumentationen af IT-miljøet og back-up, samt være en del af beredskabet ved eventuelle IT-angreb mm. Du kommer desuden til at indgå i driftsteamets attraktive vagtordning.

Intern-IT vil også være en del af dine arbejdsopgaver, hvor du vil være med til at sikre at dine kollegaer er bedst klædt på til at arbejde, i form af generel IT-Support, klargøring af nye Pc’er, udrulning og opdatering af applikationer mm.

De fleste beslutninger træffer du i samarbejde med dine kollegaer i IT-Operations teamet og udviklingsafdelingen – men rollen indebærer også at du er i stand til at tage selvstændige beslutninger ift. drift og sikkerhed mm.

Dine faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor IT-drift, f.eks. datamatiker, datatekniker, IT-teknolog eller lign. Du kommer fra en lignende stilling som System Administrator/Server Administrator og har min. 3 års erfaring, gerne mere. Du brænder for drift af servere og IT-systemer og synes det er spændende at få det hele til at spille.

Selvom dit hovedfokus bliver at drifte servermiljøet, kommer din dagligdag også til at bestå af andre opgaver og derfor er det vigtigt at du også har noget erfaring med og kendskab til:

  • Drift og Vedligehold af databaser, MS SQL
  • IT-sikkerhed
  • Opsætning og vedligehold af medarbejder IT-udstyr og -systemer
  • Containerization (særligt Docker og Kubernetes)
  • Netværksudstyr og -teknologier

Det er et plus, hvis du har viden om Linux, load-balancing, multi-site, fail-over, Azure, samt har arbejdet med virtualisering. Ligesom det er en fordel, hvis du kan scripte eller kode lidt eksempelvis i PowerShell.

Mere om dig

Som person synes du det er sjovt at være med til at udvikle og forandre driften og de systemer der kører. Du kan lide at tage ansvar og være på forkant med tingene, så IT-miljø og servere kan følge med den fremtidige vækst.

Du er ikke bange for at komme med ideer og bidrage til teamet. Det er vigtigt at du er serviceminded og kan lide at tale med forskellige folk i, og udenfor teamet. Hos Logos foregår det meste på dansk, derfor er flydende dansk et krav. Du skal gerne være omhyggelig og kunne lide at have styr på dine ting, samt være stabil i din måde at arbejde på. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Hvad tilbyder Logos

Logos tilbyder en spændende, alsidig hverdag med gode udviklingsmuligheder. De investerer i deres medarbejderes videreudvikling i form af kurser efter ønske og behov.

De har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, frihed under ansvar, fredagsmorgenmad, og andre medarbejdergoder.

De har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner samt hyggelige sociale arrangementer.

Logos holder til i store lyse lokaler på Nærum Hovedgade 6, 2850 Nærum, tæt på motorvejs bus og tog. Der er fri parkering lige udenfor døren.

Du kan læse mere om Logos Payment Solutions via følgende link: www.logos.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse sker når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Kristine Heuser på 31686141 eller mail: kh@bloom.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Gem job