Stærke le­del­ses­pro­fi­ler til Di­gi­ta­li­se­ring og It

Er du lederen, der med visioner og ledelseskraft kan sætte retning for et af to store produktområder indenfor Diagnostik og patientjournal-integrationer. Vi søger lige nu to ledere til Digitalisering og It’s produktkontor.

Vi vil være førende indenfor digitalisering af sundhedsvæsenet. Du kommer derfor til at arbejde med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte. Digitalisering og It er Jyllands største digitaliserings og it-afdeling med ca. 560 medarbejdere; hver dag udvikler, drifter og supporterer vi it-løsninger for Region Midtjyllands 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i regionen.

Her kan du få en lederstilling med mange udviklingsmuligheder i en organisation med en god kultur for sparring og samarbejde i et ambitiøst ledelsesteam.

Stærke lederprofiler, der motiveres af at gøre en forskel

Opgaverne, der venter, er både spændende, udfordrende og vigtige. Vores sundhedsvæsen er udfordret på den demografiske udvikling, manglende hænder og stigende forventninger til et sundhedsvæsen i verdensklasse. Dette kalder på teknologisk udvikling, som du her får muligheden for at få indflydelse på.

Der er rigeligt med udviklingsmuligheder og spændende ledelsesmæssige udfordringer i disse lederjobs, hvor både de strategiske og dag-til-dag lederevner kommer i spil. I hverdagen skal du understøtte medarbejderne i professionel produktforvaltning; leverandørkontakt, release, projekter og support. Du skal også sikre udviklingen af kritiske sundheds-it-systemer, og kunne skabe sammenhængskraft både fagligt og socialt i et nyt område med dygtige specialister.

Uanset om du kan mærke “dét” ved enten Diagnostik eller EPJ-integrationer-lederstillingen – eller måske dem begge? – er der fællestræk i de profiler, vi søger. Det er vigtigt, at du har passion for ledelse; måske har du erfaring fra tidligere, eller er du i fuld gang med at udvikle dig som leder. Det er vigtigt, at du forstår at samarbejde med både lederkolleger og medarbejdere, at du har empati og er et tillidsfuldt væsen, der med smittende motivation kan inspirere og motivere dine medarbejdere, så de udvikler sig fagligt, både i fællesskab og individuelt.

Vi har to områder, der har brug for dig og dine ledelsesevner.

Herunder kan du klikke dig videre for at læse mere.

Leder til området Diagnostik:

Diagnostik er et nyoprettet område, der har ansvaret for systemer, der håndterer data i vigtige, diagnostiske processer, med funktioner som analyse, visning, manipulation og arkivering.

Læs mere om stillingen og ansøg her

Leder til området EPJ-integrationer:

EPJ-integrationer er et nyoprettet område, der sammen med området Patientjournal har ansvar for den elektroniske patientjournal (EPJ) i Region Midtjylland. Du vil således indgå i et ledelsesmakkerskab om EPJ.

Læs mere omstillingen og ansøg her

Fælles for begge stillinger, så er du en kulturskaber, der…

  • Samarbejder på et højt niveau med mange fagligheder og interessenter
  • Vil være en engageret frontløber på de nyeste teknologier
  • Sætter retning og tør tage beslutninger, også når du møder pres og modstand
  • Har et stærkt fagligt fundament og viden om domænet

Vi gør det nemmere at være medarbejder og bedre at være patient

I Digitalisering og It bliver du ikke bare en del af en afdeling som så mange andre. Vi er én af landets største, selvstændige afdelinger, som arbejder med digitalisering og it. Vi er over 550 ansatte, som hver dag går på arbejde for at understøtte vores 36.000 brugere med innovative teknologiske løsninger, stabil drift og kvalificeret support på alle årets dage - døgnet rundt.

Dét er det, du skal være topmotiveret for at bidrage ind i. Gør du det, bliver du lederkollega med mere end 20 andre ledere på tværs af Digitalisering og It, der alle er ligeså motiverede for at gøre en forskel for alle kollegerne på enhederne og på hospitalerne - og for patienterne.

Er det dig, vi hører fra?

Når du ansøger, skal du følge linket til den, af de to lederstillinger, du søger. Du er naturligvis velkommen til at søge begge stillinger.

Vi ser frem til at læse din ansøgning, som du skal sende senest d. 21. april 2024.

Har du opklarende spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Vestring på mail henrik.vestring@rm.dk eller telefon 2943 4562.

Vi forventer at afholde to samtalerunder på følgende datoer:

Områdeleder EPJ Integrationer:

1. samtale den 2. maj kl. 08.00-16.00

2. samtale den 13. maj kl. 12.00-18.00

Områdeleder Diagnostik:

1. samtale den 3. maj kl. 08.00-16.00

2. samtale den. 17. maj kl. 08.00-14.00

Du må ligeledes forvente et testforløb.

Gem job