UX/UI Developer ved Vitrolife


Er du passioneret omkring UX og digitalt design? Er du i stand til at omsætte vilde ideer til robuste løsninger? Og har du lyst til at bruge disse evner til at hjælpe ufrivilligt barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre?

På vegne af vores kunde, Vitrolife, søger vi en UX/UI Developer til en ny funktion i Software Solutions, der er en del af den samlede R&D. Her er der ca. 35 ansatte med forskellige baggrunde såsom ingeniører indenfor software, mekanik, elektronik og sundhedsteknologi samt fysikere og biologer. Du kommer til at drive egne opgaver samt at indgå i udviklingsprojekter der arbejder på tværs af hele organisationen.

Din absolutte primære opgave vil være som central spiller i at sætte retning for brugerinteraktion og visuel styling for software på tværs af produkter. I samarbejde med udviklingsteamet skal du skabe gode intuitive og engagerende brugeroplevelser, der løfter niveauet for vores produkter.

Andre facetter ved stillingen:

  • Opbygge et designsystem med elementer der sikrer klare retningslinjer for udviklere.
  • Konkretisere brugerbehov sammen med Product Owners.
  • Bygge mockups og wireframe modeller til dialog og sparring med Product Management og andre stakeholders.
  • Indgå i sparring med flere udviklingsteams for at sikre at der er en rød tråd og en ensartet brugeroplevelse på tværs af produkter.
  • Udvikle og teste designforslag.
  • Samarbejde med softwareudviklere, product management og kunder mv.
  • Mulighed for at deltage i funktionel test af de workflows, du selv har været med til at designe.

Kvalifikationer

Vi søger en kandidat, der skal bidrage med erfaring og viden om UX/UI-design. Du har sikkert en videregående uddannelse, der fokuserer på UX eller design med stærke IT-kompetencer.

Derudover vil det være en fordel med:

  • Flere års erfaring med UX/UI-design indenfor software – og gerne erfaring med desktopapplikationer og Figma.
  • Erfaring med produktudvikling hvor brugerinteraktion, workflow og intuitivt design har været i fokus.
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner der med brugeren i fokus sikrer de bedste kompromiser mellem markedet og udviklingsteamet.
  • Du har lyst til at tage ejerskab over et designsystem, der kan bruges på tværs af projekter.
  • Du kan arbejde agilt og aktivt deltage i SCRUM med softwareudviklere og i tæt samarbejde med andre fagligheder.
  • Erfaring med benchmark-måling af brugeroplevelse, brugervenligheden af integrerede produkter vil være et plus.
  • Hvis du også har erfaring med at strukturere og udføre funktionelle tests, rykker du helt frem i feltet.

Dertil elsker Vitrolife desuden personligheder – og især din, hvis den er:

  • Struktureret, systematisk og en stærk kommunikator.
  • Dynamisk og engageret, så du sikrer fremdrift, og samtidig er nysgerrig, videbegærlig og sætter stor pris på kvalitet i arbejdet.
  • Samt både kan lytte og forstå, og lære fra dig og formidle dit fagområde til andre.

Vitrolife tilbyder

Virksomheden er præget af en uformel omgangstone, et godt socialt miljø, et fællesskab med et solidt værdisæt og et menneskesyn med fokus på trivsel og udvikling. Der er et stort råderum og handlefrihed for medarbejdere og ledere. Du vil få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og igennem samarbejdet med øvrige afdelinger få mulighed for at påvirke både produkter og processer.

Vitrolife tilbyder desuden mulighed for at deltage i virksomhedens lækre morgenmad – og frokostordning, fitnessfaciliteter, løbeklub, skiklub samt en aktiv personaleforening mm.

Den rette profil kan på sigt træde ind en endnu bredere rolle som UX/UI Lead på tværs af alle R&D projekter.


Om Vitrolife

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 125 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører.

Vitrolife Group består af 3 divisioner (Consumables, Technologies og Genetic Services), hvor Vitrolife Technologies har hovedsæde i Viby ved Aarhus, og hvor du sammen med mere end 100 andre dedikerede kolleger vil have din daglige gang.

Du kan læse meget mere om Vitrolife her: www.vitrolifegroup.com.

Gem job