Master Data Manager


Har du erfaring med master data management (MDM)? Har du lyst til at kommunikere med kolleger og interessenter, så vigtige stamdata indsamles og processeres? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet?

Så er du lige den Master Data Manager, vi søger!

Centrum Personale søger en system- og procesorienteret IT-specialist til indsamling og processering af master data/stamdata. Stillingen er på fuld tid hos vores kunde i Storkøbenhavn - en veletableret virksomhed, som specialiserer sig i levering af laboratorieudstyr til forskning og industri.

Fremtidssikring af virksomhedens data og værdikæder

Virksomheden har en helhedsorienteret og ambitiøs tilgang til salg og service. De sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og service ud over det sædvanlige.

Denne tilgang vil du som Master Data Specialist videreføre ved at sikre én enkelt version af master data såsom produktinformationer, kunde- og leverandørdata på tværs af systemer og afdelinger.

Når en ordre kommer ind i systemet, ryger den automatisk videre til leverandøren, som leverer produktet til kunden. Denne automatisering bygger på store mængder specialiseret viden og data, som du i den videre implementering af MDM-processer, sætter dig ind i, indsamler og indkoder.

Din primære funktion bliver at udvikle og vedligeholde MDM-platformen med særligt fokus på indkøb- og regnskabsdelen. Virksomheden bruger Business Central.

Du vil få en alsidig og selvstændigt styret hverdag, hvor du refererer direkte til CFO som din nærmeste sparringspartner. Der er stor mulighed for at præge stillingens indhold og bidrage med dit faglige input.

Dine ansvarsområder bliver bl.a.:

  • Kontakt og kommunikation med stakeholders og IT-samarbejdspartnere
  • Konvertering fra traditionelle systemer til automatiserede systemer og processer
  • Systemarkitektur, herunder design og udvikling af dataflows og systemintegrationer, som understøtter forretningsprocesserne
  • Opdatering og vedligeholdelse af eksisterende MDM-processer og dataflows
  • Analyse og dataovervågning af snitflader
  • Videndeling (og evt. undervisning af medarbejdere i processerne)
  • Kundesupport

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant IT-uddannelse, fx som datamatiker, IT-teknolog eller lign.
  • Du har gerne et par års erfaring med lignende opgaver, men må også gerne være nyuddannet med erfaring fra et studiejob.
  • Du er proaktiv og holder dig fagligt opdateret på dit område.
  • Du kan begå dig flydende på både dansk og engelsk og har gode formidlingsevner.

Dine personlige egenskaber:

  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Du er kvalitets- og detaljeorienteret og har en struktureret tilgang til informationsbehandling.
  • Du har høje ambitioner inden for dit felt.
  • Du trives i en selvstændig rolle med en bred kontaktflade.
  • Du kan indgå i en arbejdskultur, hvor man hjælper hinanden (også selvom opgaven ikke står listet i funktionsbeskrivelsen).

Virksomheden tilbyder:

Du bliver en del af en moderne virksomhed, som passer godt på sine medarbejdere. Arbejdsmiljøet er bygget op om sammenhold og støtte, og det sociale samvær prioriteres højt.

Organisationsstrukturen er flad, beslutningsvejene er korte og der stræbes efter en arbejdskultur, hvor det falder én naturligt at hjælpe sine kolleger i dagligdagen.

Virksomheden ønsker, at medarbejderne er samlet i hverdagen, da det skaber bedre forståelse for hinanden og et bedre psykisk arbejdsmiljø. Der er mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Vil du søge stillingen som Master Data Specialist?

Så send os din ansøgning og dit CV via linket "Ansøg" nedenfor. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Connie Pilgaard via mail på copi@centrum-personale.dk eller på tlf.: 33 24 40 80.

Centrum Personale indkalder løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringsforløbet, når den rette kandidat er fundet. Jobannoncen tages af nettet, når vi nærmer os en rekrutteringsløsning og følger således ikke en fast annonceringsperiode.

Gem job