Senior drifts­kon­su­lent


Kunne du tænke dig at styrke vores infrastruktur-afdeling?

Vi har en dynamisk og spændende hverdag med skiftende opgaver. Dette skyldes bl.a. vores meget brede kompetence-portefølje, og dernæst vores mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov. Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som IT-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Jobbet

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling. I jobbet vil du blive udfordret på bred viden om stort set alt inden for IT. Du vil indgå i et team, hvor evnen til både at kunne samarbejde og arbejde selvstændigt med et godt overblik er nødvendigt – også de dage det går stærkt.

Forventninger

Ønskekandidaten har 10-15 års erfaring som systemkonsulent. Hertil er du udadvendt, engageret, fleksibel og har passion for IT. I dit arbejde kan du forstå kundens forretning, og dermed være med til at sikre, at de får det optimale ud af deres systemer og at de løbende får anbefalinger ift. nye teknologier. Du har talent for at skabe struktur i tilgangen til vores driftskunder samt sikre stabil og sikker drift. Du er serviceminded og parat til at omstille dig til de forskelligartede opgaver jobbet indeholder. Det er vigtigt, at du ser mulighederne og har erfaring med Microsofts Cloud-teknologier. Hertil får du medansvar for vores supportafdeling, hvor du skal agere mentor og sparringspartner for elever og juniorkonsulenter.

Tekniske kvalifikationer

Vi forventer, at du har indgående kendskab til:

  • Windows servere og klienter, drift, installation og fejlsøgning.
  • Active Directory, GPO, DNS, DHCP.

Vi forventer også, at du er fortrolig med PowerShell og har kendskab til følgende services:

  • Office 365, Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams, Office osv.
  • Microsoft Entra ID, Intune, netværk, Azure services osv.

Du har hertil grundlæggende kendskab til netværk og hardware og har nemt ved at tillære dig nye kompetencer. Har du en eller flere Microsoft certificeringer vil det være en fordel.

Vi tilbyder

Gode kolleger, gode udviklingsmuligheder i form at certificeringer og konferencer, en lønpakke som svarer til dine kvalifikationer samt en række personalegoder; herunder en aktiv personaleforening, morgenmads- og frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v. Vi har en uformel omgangstone, og vi behandler vores medarbejdere med respekt gennem ærlighed og kommunikation.

Er vi et match? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Svend Lange på svl@extrico.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Svend Lange på 9626 8700. Vi holder løbende samtaler.

Extrico er en del IT Forum Gruppen, med afdelinger i København, Odense, og Aarhus.

Gem job