Leder til Ap­pli­ka­tio­ner i Di­gi­ta­li­se­ring og It


Er du lederen, der er med til at sætte retning for det brede og specialiserede område Applikationer i Digitalisering og It’s infrastruktur og driftsafdeling? Kan du skabe gode rammer for de 25 dygtige medarbejdere, der arbejder med applikationsdrift, herunder patientjournalsystemet MidtEPJ, 24-7 overvågning systemer og Microsoft 365-platformen? Så er det dig og din ledelseskraft, vi mangler som leder for Applikationer.

Her kan du få en leder stilling med mange udviklingsmuligheder, og hvor dine strategiske og tekniske lederevner vil blive sat i spil. Som leder af området Applikationer skal du være med til at drive implementeringen og forvaltningen af Microsoft 365 i Region Midtjylland og sikre driften af regionens kritiske applikationer.

Du bliver en del af et velfunderet ledelsesteam i en digitaliserings og it-afdeling med høje ambitioner.

Vær med til at understøtte regionens digitale transformation

Din primære opgave bliver at understøtte, lede og udvikle de specialiserede medarbejdere, du har i området. Det kræver en synlig leder, der er nærværende, kan uddelegere opgaver og på en empatisk og lyttende facon forstår at motivere medarbejderne med den retning du sætter, mod de mål der er for Applikationer.

Du er med til at påvirke Region Midtjyllands it- og digitaliseringsdagsorden, både internt i It, men også når Applikationer understøtter regionens topledelse i tæt samarbejde med bl.a. Regionssekretariatet.

Dine medarbejdere er højtspecialiserede, og det stiller krav til dine kompetencer. Vi håber derfor, at du:

  • Har solidt kendskab til driftsdisciplinen og processerne heri
  • Har erfaring med kritisk applikationsdrift
  • Har erfaring med Microsoft 365-suiten og teknikken bag
  • Har bred it-teknisk forståelse og flair for problemløsningsmetodikker

Din evne til at skabe relationer og netværk er afgørende for, at du lykkes, da det er nødvendigt at skabe sammenhæng og gode relationer til resten af organisationen. Du navigerer blandt interne og eksterne interessenter med kløgt, og det motiverer dig, at du hele tiden kommer tættere på at nå vores forretningsmål i fællesskab med andre.

Vi lægger vægt på, at du har en stærk baggrund i It, at du har en god forståelse for komplekse applikationslandskaber og erfaringer med arkitektur, målbilleder og roadmaps. Du har en bredt funderet teknologisk viden på it-infrastruktur og har på ledelsesniveau drevet forvaltnings- og implementeringsopgaver samt den daglige operation.

Sund kultur, stærkt fællesskab og en vilje til mere

Digitalisering og It har en sund kultur og høj trivsel. Den er kommet gennem et skarpt fokus på samarbejde og gensidig respekt med blik for, hvem vi er. Sammen med dine 22 områdelederkolleger og de seks kontorchefer i Digitalisering og It, er det en vigtig opgave at understøtte og bidrage positivt til den videre udvikling af organisationskulturen.

Vi har kontor i Regionshuset på Olof Palmes Allé i Aarhus N, hvor du primært vil holde til, men der vil også være dage med mødeaktivitet andre steder i regionen. Som leder af Applikationer bliver du en del af Infrastruktur og Drift, som også består af områderne Planlægning og Koordinering, Server og Storage, Netværk, Klienter og Brugeradgange og Operationel Sikkerhed. Som en del af ledelsesteamet i Infrastruktur og Drift bliver du en del af vagtordningen som Situation Manager.

Er det dig, vi hører fra?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være områdeleder i Infrastruktur og Drift kan du kontakte Infrastruktur og Driftschef Rasmus Faber Krejsager med opklarende spørgsmål på mail Rasmus.Krejsager@stab.rm.dk

eller telefon 51 16 66 95 . Du er også velkommen til at kontakte Jørgen Metzdorff, som leder Området i dag på mail jorgen.metzdorff@rm.dk eller telefon 23 27 65 88.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du skal sende senest d. 19. maj 2024. Vi forventer at holde første samtalerunde d. 31. maj og anden samtalerunde d. 12. juni 2024.

Forventet opstart er den 15. august.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside


Vi gør det nemmere at være medarbejder og bedre at være patient

I Digitalisering og It bliver du ikke bare en del af en afdeling som så mange andre. Vi er én af landets største, selvstændige afdelinger, som arbejder med digitalisering og it. Vi er over 550 ansatte, som hver dag går på arbejde for at understøtte vores 36.000 brugere med innovative teknologiske løsninger, stabil drift og kvalificeret support på alle årets dage - døgnet rundt. Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores karriereside eller få et indblik i vores hverdag på LinkedIn. Du kan også læse regionens digitaliseringsstrategi, som bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Gem job