Stu­den­terjob til support i Dom­stols­sty­rel­sens it-afdeling


Domstolsstyrelsens enhed for Support og Servicemanagement søger en dygtig studerende med kompetencer inden for administration, it og brugerservice. Vores it-supportteam tæller p.t. otte dedikerede medarbejdere – vil du være den niende?

Hvem er vi?

Domstolsstyrelsen er en del af organisationen Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved Danmarks Domstole, og vi er derfor med til at arbejde for ret og retfærdighed.

Vi er en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på gode kollegaer, engagement og samarbejde – også på tværs af styrelsens centre.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og domstolene på www.domstol.dk.

Som vores nye studerende bliver du en del af It-driftsenheden, som består af en Support og Servicemanagementchef, to teamledere og 20 medarbejdere.

Hvad skal du lave?

Du vil i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Support og Servicemanagement skulle løse opgaver i forbindelse med drift og support af Domstolsstyrelsens ca. 200 pc-arbejdspladser.

Dine opgaver bliver eksempelvis følgende:

  • Support pr. mail, telefon og fysisk
  • Bistå med at udarbejde vejledninger
  • Modtage og udsende udstyr til domstolenes mange lokationer
  • Opsætning og flytning af it-udstyr
  • Styring af lager, herunder opdatering af diverse lister

Hvem er du?

Du er en dygtig studerende, der måske læser på en it-uddannelse som fx cand.it, datamatiker, it-ingeniør, HA (it.) eller lignende.

Du har flair for anvendt it og brugersupport og

  • kan planlægge dit arbejde gennem en selvstændig arbejdstilrettelæggelse
  • har en struktureret, detaljeret og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver
  • er pligtopfyldende og trives i fleksible og varierende arbejdsopgaver
  • har gode samarbejdsevner og er grundig i dit arbejde

Det er desuden vigtigt, at du er udadvendt og trives med at have en del direkte kontakt med vores brugere og samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som timelønnet studentermedhjælper i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Din ugentlige arbejdstid vil være gennemsnitligt 15 timer. Fordelingen af arbejdstiden kan aftales fleksibelt afhængigt af dine studier.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Domstolsstyrelsen er beliggende på både Gammel Mønt og Amagerfælledvej. I stillingen her får du arbejdssted på Amagerfælledvej 56, 2300 København S.

Ansøgning

Du sender din ansøgning elektronisk via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job i Danmarks Domstole. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Ansøg”.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, relevante eksamenspapirer (med karakterer) og eventuelle udtalelser.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 30. april 2024, kl. 12:00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 14. og 16. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til teamleder Maya Afzal på tlf.nr. 20 69 99 74.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold m.v.


Danmarks Domstole er den tredje statsmagt og dermed uafhængig af politiske interesser. Vi værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Domstolene pålægger straf og afgør tvister mellem personer, virksomheder og myndigheder. Det er også domstolene, der afgør fogedsager og skiftesager samt står for tinglysning af rettigheder. Danmarks Domstole består af Højesteret, to landsretter, Sø-og Handelsretten, Tinglysningsretten og 24 byretter. Hertil kommer retsvæsenet på Færøerne og i Grønland, Procesbevillingsnævnet, Ungdomskriminalitetsnævnet og Domstolsstyrelsen. Vi beskæftiger i alt ca. 2.400 medarbejdere. Vores værdier er ansvarlighed, respektfuld behandling, troværdighed samt åbenhed og lydhørhed.

Gem job