Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-pro­jekt­le­der – form et job, du med garanti vokser i

Vil du være med til at sætte standarderne for, hvordan vi arbejder med projektledelse og samtidig være medforfatter til din egen stillingsbeskrivelse? Og vil du samle trådene i både danske og internationale IT-projekter?

Så kom og arbejd med klassisk projektledelse, samtidig med at du selv indgår hands-on i opgaveløsningen. Vores IT-organisation kommer kun til at vokse – og du kan vokse med og på sigt få et endnu større ansvar.

En behagelig IT-afdeling, der favner hele husets behov

Du får 13 kolleger i IT-afdelingen, der arbejder med alt fra brugersupport til GDPR og udviklingsprojekter. Desuden varetager vi også udviklingsprojekter for vores tyske moderselskab. Vores kontor ligger i Brøndby.

Vi er en god blanding af in- og ekstroverte profiler på tværs af køn. Her nyder vi, at hverdagen er fleksibel, så vi kan passe mødetiderne med livet udenfor. Men uanset hvornår vi er mødt ind, går vi fælles til frokost kl. 11.15 – for det er vigtigt for os at værne om fællesskabet.

Du leder projekterne og bidrager selv til delopgaverne

Du kommer til at danne tæt parløb med vores nuværende IT-chef, Erik, der i dag står for projektledelsen.

Fordi du er den første i din rolle, har du stor indflydelse på, hvordan vi skal køre projekterne fremadrettet. Du bruger bl.a. tiden på at:

  • sørge for, at projekternes tidsplan og budgetter overholdes
  • stå for dokumentationen af systemerne, efterhånden som de udvikler sig
  • afholde projektmøder og workshops for brugerne og udarbejde materialerne til dem
  • samarbejde med afdelinger udenfor IT, der er involveret i projekter, fx Marketing, Salg og Økonomi
  • indgå i opgaveløsningen, når vi bl.a. optimerer vores intranet, website, kundeserviceplatform, planlægningsværktøj og system til håndtering af undervisningsmateriale.

Du kan køre IT-projekter i mål

Du har pondus nok til at få dine projekter til at rulle i en organisation, hvor der i forvejen er mange projekter i gang. Så du er god til at tale din og projekternes sag og er samtidig en imødekommende kollega.

Derudover er du god til at fornemme, hvilke bolde der skal gribes her og nu, og hvilke der godt kan tåle at blive liggende, inden du samler dem op.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med projektledelse i en IT-organisation
  • er ferm til at lære nye systemer – du behøver ikke selv at have en it-teknisk uddannelse, når bare du har en god forståelse for teknik og data
  • kan tage de kommercielle briller på, når projekterne indbyder til det
  • kan tale og skrive engelsk med dine tyske kolleger.

Klar til klassisk projektledelse med potentiale til mere?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag og senest den 30. Maj 2024. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job