It-drifts­me­d­ar­bej­der søges til spe­ci­a­li­se­ret ap­pli­ka­tions­drift­steam


Har du et par års erfaring inden for it-drift, og har lyst til at lære en masse om drift af OpenSource it, så har vi måske en stilling klar til dig i Styrelsen for It og Lærings Kontor for Applikationsdrift.

I Styrelsen for It og Læring (STIL) søger vi lige nu en it-medarbejder til applikationsdrift i København, som skal indgå i vores team som bl.a. står i spidsen for vores databasedrift, hovedsageligt Postgres.

Dine opgaver

Det team, du vil blive en del af, arbejder tæt sammen kontorets øvrige 3 teams, og leverer bl.a. ydelser som relaterer til databasedrift. Teamet arbejder også med effektivisering og optimeringer på tværs af STIL´s løsninger, og understøtter desuden styrelsens ca. 30 agile teams. Alt efter dine kvalifikationer, vil dine fagligheder blive bragt i spil på forskelligartede it-opgaver.

Noget af det, der vil præge din arbejdsdag, vil være:

  • Driftsovervågning og fejlhåndtering
  • Optimering og vedligehold
  • Deploys og etablering af nye systemer
  • Vedligehold og drift af databaser og miljøer
  • Indgå som ressource på projektopgaver

Den profil vi søger

Vi søger grundlæggende en teknisk funderet profil med interesse for drift af OpenSource produkter, der har et par års erfaring med it-drift, og lysten til at lære mere. Din baggrund kan være mangeartet, men vi forestiller os du f.eks. er uddannet datamatiker.

Faglige færdigheder vi søger hos dig:

  • driftserfaring med f.eks. Postgres, Ansible og/eller AWX
  • grundlæggende erfaring med/kendskab til OpenSource produkter
  • omhyggelig, metodisk og nysgerrig af person – du vil lære mere og du er løsningsorienteret!
  • forstår at fuldføre opgaver med vigtighed og kan samarbejde

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen, så også servicevinduer og beredskab kan dækkes.

Om Kontoret for Applikationsdrift

Kontor for Applikationsdrift har driftsansvaret for en stor del af de ca. 100 it-systemer, der understøtter undervisningssektoren via Børne- og Undervisningsministeriet. Det gælder f.eks. forretnings- og samfundskritiske systemer som Optagelse.dk, Unilogin samt nationale eksamens-og prøvesystemer, der benyttes ved folkeskolens og ungdomsuddannelsernes afgangseksaminer.

For nuværende rummer kontoret 26 medarbejdere, som primært sidder i København, og er organiseret i 4 teams med agile elementer indarbejdet, hvor det giver driftsmæssig mening. Vi anvender primært Opensource teknologier og værktøjer, og arbejder derfor meget med Linux/.Net/Tomcat/JBoss og Postgres databaser i vores egen on-prem Openstack cloud.

Kontoret har samarbejdsflader mod hele STILs organisation, og udfylder disse med et både dybt og bredt teknisk fagligt niveau. Kontoret har samtidig et samarbejdende, alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Vi er en ambitiøs styrelse, der vil være de bedste!

I STIL er vi ca. 30 agile teams, der har ansvaret for udvikling, vedligehold, applikationsdrift og infrastrukturdrift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

  • Du vil få nogle af landets dygtigste kolleger med høj faglighed, hvor kompetenceudvikling og styrkelse af det faglige niveau er i fokus, og hvor der stræbes efter at være en professionel samarbejdspartner over for vores kolleger – intern som ekstern.
  • Vi lægger vægt på, at vi har det sjovt sammen, og at der er plads til alle.
  • Du kommer til at arbejde med gode transportmuligheder til og fra Hovedbanegården, eller metrolinje fra sommer 2024.
  • Vi tilbyder fleksibilitet i arbejdet, herunder også omkring hjemmearbejde.
  • Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde, og hvor vi står sammen om at lykkedes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt – senest 1. august 2024, eller efter aftale. Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Teglholmen 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kenneth Rasmussen, kenneth.rasmussen@stil.dk / +45 30 35 65 09. Send gerne SMS, så ringes du op hurtigst muligt.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via linket i annoncen senest 31-05-2024. Vi holder samtaler i uge 23.

I Styrelsen for It og Læring (STIL) er vi omkring 400 medarbejdere, som samarbejder efter den agile arbejdsform. Vi er en del af Børne- og Undervisningsministeriet og har en central rolle i at forbedre børn, unge og voksnes læring gennem it, digitalisering og data. Med ansvaret for cirka 100 it-løsninger, når vi ud til mere end en million daglige brugere.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Gem job