Om Computerworld it-jobbank

Computerworld it-jobbank er Danmarks største it-jobsite. Hver dag arbejder vi for at sætte virksomheder i direkte kontakt med de bedste it-folk – i nært og stærkt samarbejde med Danmarks største it-nyhedsmedie, Computerworld.

Mission og vision

Computerworld it-jobbanks mission er ...

at skabe det bedste match og være succesfuld, fordi:

  • kunderne får de bedste kandidater
  • kandidaterne får drømmejobbet
  • medarbejderne udvikles og udvikler forretningen
  • aktionærerne får online resultater.

Computerworld it-jobbanks vision er ...

at være virksomhedernes foretrukne it-rekrutteringspartner.

Computerworld it-jobbanks værdier er ...

  • talent
  • integritet
  • innovation
  • resultater.

Derfor skal du vælge Computerworld it-jobbank

Få her et indblik i, hvorfor du bør vælge Computerworld it-jobbank som din it-rekrutteringspartner. Dyk ned i vores annonceringsløsninger, CV-database, fakta og serviceløfte.

Samarbejdet med Computerworld

Med kombinationen af Computerworld it-jobbank og Computerworld står du stærkt og når Danmarks it-professionelle på en helt unik måde. Computerworld er knudepunktet for diskussioner, blogindlæg og debat, og dækker Danmarks behov for it-nyhedsstof.

Computerworld it-jobbank som arbejdsplads

Computerworld it-jobbank ligger i Valby, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil hos Jobindex, hvor du kan lære meget mere om, hvem der arbejder hos Computerworld it-jobbank, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads.

Søg uopfordret hos Computerworld it-jobbank

Hos Computerworld it-jobbank bestræber vi os på at benytte alle muligheder for at finde de rigtige medarbejdere. Derfor tager vi uopfordrede ansøgninger meget seriøst. Din ansøgning skal indeholde dit CV og en beskrivelse af, hvorfor du søger job hos os.

Kundeoplevelser

Vi ønsker at give vores kunder de bedste forudsætninger for at lykkes med rekrutteringen af nye it-medarbejdere – og vi mener ikke, at du kan undvære os, hvis du vil have succes med netop dét. Derfor er vores servicegen en stor del af, hvem vi er. Når du møder Computerworld it-jobbank, møder du integritet, faglighed og imødekommenhed.

Kontakt

Kontakt os på tlf. 70 22 93 00, eller kontakt@it-jobbank.dk, hvis du har spørgsmål til Computerworld it-jobbanks produkter eller priser.

Ønsker du kontakt til specifikke funktioner hos Computerworld it-jobbank, kan du gå til vores kontaktside.