It-karriereNy i it-job

Mod på et 2-årigt graduate-forløb? Få sort bælte i it-udvikling eller te­st­a­na­ly­se hos Capgemini Danmark

Capgemini Danmark søger nye graduates til et 2-årigt on-the-job forløb, som skal forberede nyuddannede it-studerende på karrierer som professionelle it-konsulenter i virksomheden. Måske er det dig, der drømmer om fastansættelse og samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder?

Annonceindlæg af Capgemini Danmark


Leverandør af digital transformation søger it-graduates

Capgemini Danmark er en franskejet virksomhed med 300 medarbejdere i Danmark og mere end 180.000 ansatte i 40 lande. Virksomheden leverer it-konsulentydelser og services inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse.

Fokus er digital transformation, og hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere kundernes forretning.

Capgemini Danmarks graduate-forløb starter den 1. marts 2017 med 4 ugers intensiv onboarding, og der er i øjeblikket åbent for ansøgninger inden for følgende fag- og forretningsområder:

  1. Graduate-program for udviklere
  2. Graduate-program for udviklere til Test
  3. Graduate-program for udviklere til Salesforce
  4. Graduate-program for testanalytikere

Historien om Martin Thomsen – udvikler-graduate

For snart to år siden startede Martin Thomsen som Java-graduate hos Capgemini Danmark. Allerede da han søgte stillingen, vidste han, hvad der gjorde konsulentverdenen så attraktiv.

"Som nyuddannet havde jeg kun erfaring med små projekter, og jeg vidste ikke helt, hvad det ville sige at være konsulent på større projekter og arbejde med mennesker med forskellige baggrunde. Den mulighed tiltrak mig ved Capgemini Danmark," fortæller Martin Thomsen.

"Jeg startede forløbet sammen med andre graduates, som jeg hurtigt lærte at kende – så jeg følte mig tilpas. I starten var forventningerne til mig ikke ligeså høje som til de erfarne konsulenter, jeg var ude med. Derfor var der et mindre pres på mig, og jeg var mere afslappet og kunne fokusere på projektet."

Fra grøn Java-graduate til sort bælte i lead-udvikling

I dag arbejder Martin Thomsen som lead-udvikler på et større projekt hos SKAT, og siden september 2016 har han været ansat på almindelig konsulentkontrakt.

"Arbejdsdagene går med at holde styr på, hvad udviklerne arbejder på, om der er udestående opgaver, eller udfordringer, som skal løses. Når jeg ikke selv koder, har jeg et tæt samarbejde med forretningen og testerne for at afklare behov, skabe løsningsdesign og gennemgå testresultater," forklarer Martin Thomsen.

"Det fedeste ved at være graduate hos Capgemini Danmark er de forskellige arbejdsopgaver inden for mainframe-systemer, webservices, apps og hjemmesider. Men også at jeg bliver opfordret til at tage kurser og certificeringer inden for områder, som jeg synes er spændende, eksempelvis Java, Microsoft, Salesforce og Episerver."

Karriereudvikling, nye teknologier og certificeringer

"Som lead-udvikler får jeg en masse opbakning fra Capgemini Danmark, og selvom jeg har et par år tilbage som udvikler, har jeg en drøm om at blive it-arkitekt, og det får jeg allerede hjælp til nu," fortæller Martin Thomsen.

En, der virkelig ved, hvad der venter Martin Thomsen i Capgemini Danmark, er Adam Osbirk Moe. Han har arbejdet som Web & Portal Lead i virksomheden gennem de sidste 2 år.

"Som nyansat kan du forvente at komme ud som enten konsulent eller projektdeltager hos en af de store danske virksomheder, vi samarbejder med. Du kommer til at lære mange nye teknologier, for vi lever af, at vores ansatte er dygtige og opdateret teknologisk. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden forbedrer dine kompetencer," fortæller Adam Osbirk Moe.

Dygtige og dedikerede kolleger med stærk holdånd

Capgemini Danmark har også en personaleforening, hvor medarbejderne kan deltage i forskellige aktiviteter.

"Aktiviteterne strækker sig fra vinsmagning og ølbrygning til drageflyvning og biografture. Som medlem af personaleforeningen kan du også selv stå for arrangementer og få støtte til at realisere dem. Hvis du synes, at det kunne være fantastisk at prøve elefantridning eller blomsterbinding, kan det godt lade sig gøre, hvis der er nok tilmeldte," påpeger Adam Osbirk Moe.

"Det fedeste ved Capgemini Danmark er, at der er så mange dygtige og dedikerede kolleger. Når vi beslutter os for noget, er der en virkelig stærk holdånd, og vi hjælper hinanden i mål – dette kombineret med vores høje faglighed gør, at Capgemini Danmark er en rigtig god arbejdsplads."

Læs også