It-karriereJobsøgning

Spe­ci­a­li­ster til en af Danmarks førende og mest ambitiøse it-virk­som­he­der

DSB er et stykke Danmarkshistorie, men også en virksomhed, der er afhængig af og har ambitioner om at udvikle sig på it-fronten. Derfor søger virksomheden en bred vifte af nye it-medarbejdere, der kan sætte danskernes hverdag på skinner.

Det er måske ikke det første, du tænker på, når du tænker DSB: It, altså. Ikke desto mindre spiller it en markant rolle både i den daglige togdrift og salg af billetter – og i den rivende udvikling af DSB, som er i fuld gang.

For DSB er en velfungerende, innovativ informationsteknologi én af forudsætningerne for at kunne være konkurrencedygtige, indfri danskernes forventninger om, at det skal være nemt at køre tog – og imødekomme DSB’s mål om at være blandt de bedste transportvirksomheder i Europa.

En it-afdeling med vokseværk

DSB har derfor også en meget ambitiøs it-vision, der har som mål at skabe en virksomhed, der er ”Powered by Technology”. Det er en ambition, der bl.a. udmønter sig i, at DSB sidste år blev den første store danske virksomhed, som implementerede Office 365 fuldt ud og gik i skyen. Derudover er virksomheden indehaver af en SAP-afdeling med Danmarks bredeste SAP-installationer og 20 års erfaring med netop SAP.

Men ambitionerne stopper ikke her. Derfor skruer DSB’s it-afdeling nu op for blusset og søger i de kommende måneder en bred vifte af nye medarbejdere med kompetencer inden for både udvikling, systemopbygning og -vedligehold, analyse, projektledelse og it-arkitektur.

Ambitiøse og nytænkende medarbejdere

Virksomheden søger ildsjæle, der brænder for at være på forkant og skabe nye muligheder med fokus på forenkling og mobile, ensartede og fleksible løsninger. Medarbejdere, som drives af at være en del af en it-afdeling på 150 medarbejdere, med konstant fokus på at gøre det nemt at være kunde og enkelt at være medarbejder hos DSB.

De tilbyder et samarbejdsklima med højtkvalificerede kolleger, der har stort engagement og som vil gøre en forskel. Der er gode udviklingsmuligheder og transparente karriereveje.

Løsninger der påvirker hele Danmark

Så hvad tænker du? Ønsker du at arbejde i en af Danmarks førende og mest visionære it-virksomheder, udvikle innovative løsninger til gavn for DSB’s 500.000 daglige kunder og være en del af en virksomhed i konstant forandring, samtidig med at du udvikler dig selv, så er det nu, du skal til tasterne.

Læs mere på dsb.dk/nyetanker og se ledige job hos DSB her.

Læs også