It-karriere

Dansk in­nova­tion haves, pionerer søges

Innovation er ikke noget, der kommer af sig selv. Dét er den danske succesvirksomhed Milestone Systems meget bevist om. Vi har taget en snak med Søren E. Jensen, der er Technology Director i virksomhedens Incubation-afdeling om, hvorfor man nu søger udviklere med begge ben på jorden og hovedet i skyen til Video Management Software.

Vær med til at udvikle morgendagens cloud-software

Milestone Systems søger dygtige kandidater, der er interesserede i at kombinere interessen for it og teknologi med iværksætteri. Medarbejdere, der skal skabe rammerne for og eksekveringen af softwarehusets brug af cloud-teknologi.

Vil du hjælpe Milestone Systems i skyen, kan du se virksomhedens ledige stillinger her.

Der er mange årsager til, at du bør søge. Software er fundamentet for danske Milestone Systems, der udvikler video management software til forretningsbrug. Netop innovation har bragt virksomheden rekordvækst i de sidste mange år. Det betyder, at der nu lægges an til morgendagens produkter. Den danske softwareproducent er blandt andet kendt for sin forretningsenhed i Silicon Valley, der udgør virksomhedens centrum for udvikling af nye forretningsområder. For Milestone er det vigtigt at dyrke innovation og fremme softwaretalenter for at kunne skrive fremtidens software i dag.

Udvider forretningen

For Milestone er det klart, at fremtiden for videoløsninger til forretningsbrug indeholder cloud-teknologier. Derfor udvider Milestone sin Incubation-afdeling, for at kunne bygge den software, der skal hjælpe virksomheder over hele kloden med at bruge video til at understøtte deres forretning.

”Det betyder, at vi mangler kompetencer inden for cloud-teknologi. Det gælder især udvikling, igangsætning og drift af cloud-løsninger med fokus på automatisering,” siger Søren E. Jensen, der er Technology Director hos Milestone Systems i Incubation-afdelingen.

Iværksætteri uden begrænsninger

Hos Milestone Systems får de dygtigste medarbejdere en chance, der ikke byder sig mange andre steder. Inden for definerede rammer kan medarbejderne være med til at opbygge forretningsområder. Det er simpelthen en mulighed for iværksætteri uden de traditionelle begrænsninger og risici.

Virksomhedens vigtigste råstof

Hos Milestone er der både fokus på teknologi og på anerkendelse af de mennesker, der står bag udviklingen af virksomhedens software:

”Medarbejderne er vores vigtigste råstof og succes, og derfor ligger det os meget på sinde at inddrage og udvikle dem,” siger Søren E. Jensen.

”Vi sørger for, at vi får det bedste ud af hinanden ved at basere vores arbejde på feedback. For samarbejder vi, opnår vi de bedste resultater og løsninger.”

Dialog- og værdibaseret boot camp

I Milestone er kultur en central ting. Derfor bruges mange ressourcer på at onboarde nye medarbejdere, sådan at de bliver en succes både fagligt, men også kulturelt. Det sikres blandt andet med en tre dages boot camp, hvor alle nye medarbejdere fra hele verden bliver inviteret til hovedkontoret i Danmark. Her bliver de introduceret til og arbejder med Milestones værdier, kultur, ledelsesfilosofi, organisation, forretning, strategi samt historie. De møder repræsentanter fra ledelsen og får opbygget et netværk med hinanden samt med kollegerne på det danske kontor.

”Vores værdier bygger på passion, empathy, empowerment og people growth, og vores kultur er bygget op omkring dialog og feedback. Det afspejles både i vores onboarding af nye medarbejdere og det efterfølgende arbejde,” siger Søren E. Jensen.

Midler til målet

Søren E. Jensen står i spidsen for udvikling af den tekniske platform i tæt samarbejde med resten af Incubation-afdelingen i Silicon Valley. Han betoner vigtigheden af, at Milestone Systems besidder et agilt og multikulturelt arbejdsmiljø. I incubation er der fokus på produktudvikling, men også på de redskaber, der udvikler virksomhedens produkter:

”Vi udvikler produkter, der sælges i hele verden, og medarbejdernes specialisering gør det muligt for os at sætte kvalitet højt på dagsordenen. Et forhold, der gør sig gældende i alle dele af vores forretning,” siger han.

”Derfor er det enormt vigtigt, at medarbejderne er nysgerrige på teknologi og har et ønske om at være med til at opbygge og drive et nyt forretningsområde. De ansatte kommer med vidt forskellige baggrunde, men de har alle det til fælles, at de er specialister inden for deres felt. Det kommer der en helt særlig sparring ud af.”

Læs også