It-karriere

Kan­di­datKa­no­nen #3: Louise Bentzen-Bilkvist Rasmussen

KandidatKanonen eksponerer kandidater, som fortjener lidt ekstra eksponering og medvind i deres jobsøgning. Det er ikke direkte anbefalinger, da vi ikke kender dem indgående. Det kaldes slet og ret god karma.

Denne artikel er den tredje i rækken, og i dag skal vi stifte bekendtskab med Louise Bentzen-Bilkvist Rasmussen. Louise afsluttede sidste år en professionsbachelor i IT og økonomi og har arbejdet mange år med bl.a. projektledelse, IT og offshoring. Lær Louise bedre at kende her.


🛗 Elevator-pitchen, hvem er Louise?

Fra slagtere til ingeniører, fra danskere til indere, fra direktøren til manden på gulvet, jeg er vant til at samarbejde og kommunikere med en bred vifte af kunder, kollegaer og stakeholdere, på tværs af brancher, faglige baggrunde og strategiske niveauer.

Hvis der var en OL-disciplin inden for praktisk 7 kamp i hjemmet, i disciplinerne: opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, skole og legeaftaler, konflikthåndtering og lektielæsning, så er jeg ret sikker på at jeg havde en medalje eller to 😊. Disse kompetencer bruger jeg når jeg går på arbejde, og pudser systemer- og arbejdsgange af, rydder op i processer, får IT og forretningen til at tale sammen, hjælper og støtter mine kollegaer der har svært ved at finde ud af det tekniske, agerer konfliktmægler når der skal findes kompromiser mellem modsatrettede ønsker og behov til systemer/arbejdsgange mm.

Tidligere brancheskift og en udstationering i Indien, har lært mig at navigerer i forskellige kulturer, brancher og organisationer – samt givet mig en god menneskelig indsigt og frem for alt en konstant fokus på gensidig respekt - hvilket jeg vil bringe i spil, når der skal tales med medarbejdere, kunder eller leverandører. Jeg har nemt ved at sætte mig ind i nye IT-systemer, brancher og kulturer, og danner mig nemt et overblik, hvilket gør mig i stand til hurtigt at bringe mine kompetencer i spil ifm. fx automatisering, implementering, definere gaps imellem systemet og behov mm.

💻Hvad håber du, at din kommende arbejdsplads kan tilbyde dig?

Jeg har ikke nogen drømmebranche som sådan, men har et stort ønske om at lande i et job hvor jeg skal agere bindeled imellem IT og forretningen/brugerne. Jeg brænder for implementering, automatisering og digitalisering, men er åben overfor de fleste discipliner der understøtter brugeroplevelsen og kunderejsen. Jeg er mor til tre skønne knaldperler på 7, lidt mere 7 og 10 år, jeg har et godt netværk, men har brug for fleksibilitet ift. arbejdstider, af samme grund ligger mit drømmejob max 30 minutters kørsel fra Helsingør.

🌴 Hvad skal vi ellers vide om dig?

Jeg har læst i USA og arbejdet i Frankrig (sæson arbejde) og boet i Indien (udstationering). Før jeg fik børn rejste jeg meget, dette kombineret med en naturlig interesse for virksomhedskulturer, har givet mig en naturlig tilgang til at forudse og løse konflikter af kulturel karakter (både ift. nationale konflikter, men i høj grad også i de kulturkonflikter der kan opstå internt i en virksomhed mellem forskellige afdelinger).


Kontakt Louise

Hvis du mener at Louise kunne være et match til en stilling i din virksomhed, så kan du kontakte Louise her.