It-karriere

Kan­di­datKa­no­nen #1: Mia Oxvang

KandidatKanonen er vores måde at eksponere spændende kandidater der gør et specielt indtryk på os, og som fortjener lidt ekstra eksponering og medvind i deres jobsøgning. De personer vi eksponerer gennem KandidatKanonen er ikke direkte anbefalinger, da vi ikke kender dem indgående. Vi eksponerer blot personer som vi mener fortjener lidt ekstra medvind i deres søgen efter et nyt job. Det kaldes slet og ret god karma.

Denne artikel er den første i rækken, og i dag skal vi stifte bekendtskab med Mia Oxvang , som vi mødte til IT-DAY i marts 2024 i København. Hun er 28 år, bor i København og er uddannet som Cand.it i Digital Design og Interaktive Teknologier i år 2022.


🛗 Elevator-pitchen, hvem er Mia?

Jeg er en passioneret Cand.it med en specialisering i UX-design og en solid teknologisk forståelse. Jeg har erfaring fra en række brancher, fra design til e-commerce, hvor jeg bringer en unik kombination af kreativitet, teknisk viden og forretningsforståelse til bordet. Jeg elsker at arbejde struktureret og analytisk, både med data, test, design og it-sikkerhed, samt alt derimellem. Jeg ønsker at optimere processer og skabe intuitive brugeroplevelser. Jeg brænder for at løse komplekse problemer og bidrage til at skabe meningsfulde digitale løsninger

💻Hvad håber du, at din kommende arbejdsplads kan tilbyde dig?

Jeg håber på at der er mulighed for at udfordre mig selv, lære nyt, og at jeg kan bidrage til at skabe innovative og meningsfulde digitale løsninger. Jeg er videbegærlig, og jeg ønsker derfor at der er plads til at jeg kan udvikle mine færdigheder og holde mig opdateret med de seneste teknologiske trends. Jeg ønsker at være en del af en virksomhed, hvor jeg kan bidrage til at forbedre og optimere systemer og processer, og hvor min indsats kan gøre en reel forskel for brugeroplevelsen og virksomhedens succes.

🌴 Hvad skal vi ellers vide om dig?

Jeg er eventyrlysten og meget berejst. Jeg planlægger, strukturerer og koordinerer rejser både for mig selv og mine nære, da jeg slet ikke kan lade vær! Jeg elsker at researche og finde unikke oplevelser rundt om i verden - og min bucket list er nu længere end hvad jeg kan nå på en livstid. Når jeg ikke planlægger rejser, dykker jeg gerne ned i mine nørdede hobbyer, hvor jeg bygger Lego og spiller strategiske brætspil.


Er du interesseret i at blive eksponeret i KandidatKanonen? Så tag kontakt ved at sende os en mail her

Kontakt Mia Oxvang

Mia søger job i Storkøbenhavn, eller hvor S-Toget går til. Hvis du synes Mia lyder som et muligt match til jeres virksomhed, så kan du kontakte hende nedenfor.

Læs også