Tak for din interesse i vores lønrapport. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente analysen. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Hent vores lønrapport

Løn er og bliver én af de største samtaleemner i forhold til job og karriere. I 2023 er det ikke meget anderledes, og så alligevel. Inflationen er høj, priserne stiger, og vi går generelt en usikker tid i møde.

Vi har i november-januar spurgt lidt over 2.500 it-professionelle om deres holdning til løn og jobskifte. I denne rapport kigger vi udelukkende på løn, pension og personalegoder, og der er nok at dykke ned i.

Rigtig god læselyst!


OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Modtag lønrapporten

Arbejder du inden for:

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.

Når du downloader en rapport eller analyse, behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.