Tak for din interesse i vores nye rapport om ledelse. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente rapporten. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Stigende ledelsestilfredshed

Ledere har været nødsaget til at lede på en ny måde under pandemien, og det gælder også ledere af danske it-professionelle. For hvordan leder du mest optimalt ansatte, der primært har arbejdet hjemme, og kontakt foregår via mobil eller online?

Dét og meget mere kan du læse om i denne rapport, og for dig som til daglig sidder med rekruttering, får du uvurderlig ny viden i forhold til hvordan du tiltrækker dygtige it-folk, men også hvordan du sikrer dig at holde fast i dem du allerede har ansat.

Du kan også læse interviews med Natasha Friis Saxberg, administrerende direktør i it-branchen og Rasmus Lundgaard Pedersen, CIO i Danske Commodities, som giver hhv. branchens og virksomhedernes synspunkt på fremtidens it-ledelse. Rigtig god læselyst!

OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Modtag rapport om ledelse

Arbejder du inden for:

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.