It-karriereØvrige

Mød Jobindex' stifter Kaare Danielsen

Hvem kunne have forestillet sig, da Kaare Danielsen i 1996 sad i nattetimerne i Los Angeles og rodede med det nye, fascinerende, dragende og endnu helt jomfruelige internet, at han ville skabe en hjemmeside og en succes, som et årti senere havde 1 million brugere. Ikke desto mindre er det historien om den succes Kaare Danielsen har skabt med Jobindex.

Hør blandt andet hvordan det har været at gå fra færdigudklækket Ph.D’er i Computer Science tilbage i 1989, til i dag at være øverste direktør for Jobindex koncernen, som rummer 300 medarbejdere, som i øvrigt også inkluderer Computerworld og Computerworld it-jobbank.

USA, hvide tennissokker og et skakprogram...

Du kan blandt andet glæde dig til en smuttur til USA og Silicon Valley, samtidig med at du finder ud af hvad et elektronisk skakprogram, skæve medarbejdere med løse hvide tennissokker og Machine Learning, har betydet for Jobindex' succes. Udfordringer har der også være en del af, så hvordan er det lykkedes både at overvinde flere økonomiske kriser og fremfor alt at udkonkurrere store virksomheder, hvis pengetanke var på størrelse med Joakim Von Ands?

Gå ikke glip af vores næste video - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag invitationer til vores webinarer, og få gode karriereåd og nyheder om it-branchen, direkte i din indbakke

Læs også