Jobsøgning

Webinar: Netværk, karriere og udsigten til drømm­ejob­bet

Hvorfor skal du overhovedet bruge energi på at pleje dit netværk og fremfor alt skabe nye relationer, når du allerede har et ”godt” job, med en god løn? Og hvorfor skal du altid tænke på din karriere og holde dig orienteret om nye jobmuligheder?

Et godt og stærkt professionelt netværk, kan på sigt få uvurderlig betydning for din fremtidige it-karriere. Det kan ganske enkelt være det som får dig øverst i ansøgningspuljen, sikrer dig en samtale og endnu vigtigere … være det som gør at du lander dit næste drømmejob!

Prioritér dit netværk

Men trods dette, er netværk langt fra en prioriteret hos mange danskere, alene af den grund at de enten sidder i et godt it-job til en god løn, eller de måske ikke mener de har tiden eller det er for besværligt.

Det ønsker Computerworld it-jobbank at ændre på, da vi tror på at et stærkt professionelt netværk og det at være karriereorienteret, går hånd i hånd.

Du kan allerede nu tilmelde dig til webinaret som bliver afholdt tirsdag d. 6. juli kl. 13.30 – 14.45, hvor du både vil blive inspireret og fremfor alt få en masse værktøjer til hvordan du kommer i gang med at pleje og udvikle dig netværk – det er slet ikke så svært!

Foredraget vil blive afholdt af Torben Tronborg som i dag er salgsdirektør hos Computerworld it-jobbank. Torben har selv mærket på egen krop, vigtigheden i et stærk netværk, da han for år tilbage i slutningen af finanskrisen, pludselig stod med en fyreseddel i den ene hånd, og to små drenge, en kone og en alt for dyr lejlighed i den anden.


Tilmeld dig her

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen.