Tak for din interesse i vores rapport om fremtidens it-arbejdsplads. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente rapporten. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Hent rapporten: Et arbejdsliv i balance

Hvad kendetegner egentlig den trivsel og motivation, der skal være med til at fastholde it-professionelle i stadig svært besættelige stillinger?

Det har vi spurgt knap 3.000 danske it-professionelle om – og de har delt deres holdning til ledelse, balance, fire dages arbejdsuge og hjemmearbejde med os og nu dig, som har interesse i at få et dybere indblik i it-medarbejderes syn på arbejdslivet.

Rigtig god læselyst!


OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Modtag rapporten om Et arbejdsliv i balance

Arbejder du inden for:

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.