Ar­ki­tek­tur­chef


Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension? Så har du chancen nu, for vi søger en Arkitekturchef til vores Arkitekturafdeling.

Som Arkitekturchef vil du få en nøglerolle i at sikre AP Pensions digitale transformation. Du vil have det overordnede ansvar for AP Pensions enterprisearkitektur samt for etablering af den arkitekturmæssige runway, der skal sikre, at det teknologiske fundament kan understøtte AP Pensions forretningsmæssige ambitioner.

Om jobbet

Arkitekturchefen står i spidsen for vores Arkitekturafdeling, der i samarbejde med den øvrige udviklingsorganisation har ansvar for opbygning og drift af den enterprise – og løsningsarkitektur, som er fundamentet for vores digitale transformation.

Med reference til Teknologidirektøren skal du agere i tæt samspil med både forretningen og vores samlede agile udviklingsorganisation, ligesom du vil aktivt skulle tage del i det tværgående lederforum i udviklingsorganisationen.

Arkitekturchefen vil få ansvar for at:

 • Bidrage til og drive den overordnede digitale strategi på kort og lang bane og sikre at denne udmøntes i fx målarkitektur, best practice og planer for den teknologiske understøttelse af alle kapabiliteter i overensstemmelse med den overordnede strategi.
 • Lede og udvikle et agilt team af arkitekter med fokus på at levere målbare resultater.
 • Sikre, at arkitektteamet bliver et centralt element til forankring af enterprise- og løsningsarkitektur.
 • Sætte og vedligeholde standarder for enterprisearkitekturen, der skal gøre det muligt for agile teams hurtigt at levere effektive teknologiløsninger.
 • Arbejde med strategisk partnerskabsledelse for at sikre, at beslutninger er tilpasset AP Pensions arkitektur og tekniske standarder.
 • Opbygge gode arbejdsrelationer på tværs leveranceteams for at sikre samarbejde og fjerne teknisk kompleksitet og gæld.

Din profil

Vi forventer, at du har minimum 10 års erfaring indenfor arkitektur, teknologi og komplekse systemlandskaber samt solid erfaring med digital transformation, etablering af arkitektur-runway og ledelse.

 • Du har solid erfaring med agil DevOps samt større cloud-platform som Azure eller AWS.
 • Du har erfaring med at opbygge og lede teams i et tempofyldt agilt miljø.
 • Du har solide kompetencer ift. stakeholder management/interessenthåndtering.
 • Du har erfaring med at løse komplekse kunde- og forretningsproblemer på en iterativ måde ved hjælp af agile principper.
 • Du har evnen til at formulere og forklare komplekse koncepter til brug for beslutninger for ledelse og organisation.
 • Du er en dygtig personaleleder – der motiverer og værdsætter at give løbende sparring, coaching i en sund feedback-kultur, som har fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling.

Vi tilbyder

 • En unik mulighed for at designe AP Pensions fremtidige arkitekturorganisering og udmønte vores digitale strategi.
 • En udfordrende og spændende hverdag, i en virksomhed som er under forandring.
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde og en uformel omgangstone
 • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring
 • God lokation tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AP Pension

AP Pension vil være det mest værdiskabende og bæredygtige pensionsselskab for alle kunder hele livet. Vi arbejder hver dag for kundernes overskud – både økonomisk og menneskeligt. Vi værner om en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine færdigheder i spil. Din udvikling tager afsæt i vores kulturprincipper - superiør, kundenær og effektiv - hvor vi sammen får tingene til at ske og sørger for, at kunderne er i trygge hænder.

Hos AP Pension ønsker vi at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for vores kunder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, kønsidentitet, race, oprindelse, religion, etnicitet eller handicap til at søge stillingen.

Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Eva Beim
Teknologidirektør
E: evb@appension.dk

Gem job