En­ter­pri­se Architect til rå­d­giv­ning tæt på for­ret­nin­gen i ATP's Te­ch­no­lo­gy-enhed


Kan du rådgive inden for teknologianvendelse på alle organisatoriske niveauer? Vil du arbejde helt tæt på forretningen og forbinde teknologiske muligheder med ordninger og ydelsesområder, der er relevante for stort set alle borgere i Danmark? Så er du den enterprisearkitekt, vi leder efter.

Vil du udvikle arkitekturstrategier, der får indflydelse på hele sektoren?

I ATP’s område for it, data og digitalisering, Digital Solutions, er vi på udkig efter dig, der kan udarbejde målarkitekturer på henholdsvis forretningssystemer (fx boligstøtte og folkepension) og it-platforme (fx SAP, ServiceNow og egenudviklede). Dig, der udforsker og forstår teknologien samt skaber værdi i forretningen, når du fx:

  • udvikler arkitekturprincipper og retningslinjer for teknologianvendelse ifm. it-udvikling
  • effektiviserer og moderniserer gennem innovation som fx AI/ML til støtte af sagsbehandling
  • sætter dit præg på fællesoffentlige arkitekturstrategier.

Du vil være med til at forme fremtiden inden for enterprisearkitektur, hvor din ekspertise og din evne til at forstå både forretningens behov og de teknologiske muligheder er afgørende.

Din rolle indebærer ikke kun at udvikle arkitekturprincipper og retningslinjer, men også at være en katalysator for innovation. Ved at integrere avancerede teknologier som AI og machine learning i vores systemer kan du effektivisere og modernisere vores arbejdsgange og dermed skabe reel værdi for forretningen.

Samtidig vil du være med til at forme og implementere fællesoffentlige arkitekturstrategier, der vil have indflydelse på hele sektoren. Din indsats vil være med til at skabe en mere effektiv og sammenhængende offentlig sektor, der bedre kan imødekomme borgernes behov.

Skaber du fælles forståelse?

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og flere års erfaring med it-arkitektur fra en tilsvarende rolle. Hvis du tilmed har prøvet kræfter med ledelse eller rollen som konsulent eller managementkonsulent, er det et plus.

Som enterprisearkitekt har du solidt kendskab til flere tekniske platforme og standardsystemer, ligesom du har styr på forretningsprocesser som udvikling, implementering og drift. Du er god til at visualisere komplekse problemstillinger og har nemt ved at illustrere løsninger og dokumentere koncepter og modeller.

Vi forestiller os helt konkret, at du:

  • har en bred teknologisk indsigt og erfaring med en eller flere arkitekturrammeværk som fx OIO EA, TOGAF, Zachman eller tilsvarende.
  • som person formår at samarbejde og kommunikere med interessenter på alle niveauer.
  • faciliterer teknologiafklaringer, gennemskuer komplekse problemstillinger og skaber klarhed i formidling af strategier og roadmaps.
  • driver implementeringer af ny teknologi og nye modeller, så de passer ind i organisationens processer.

Vil du arbejde med it-arkitektur til gavn for samfundet?

Digital Solutions i ATP får velfærden til at fungere.

Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

I Digital Solutions er vi i alt fem enheder, og du bliver en del af Technology.

Her forholder vi os strategisk til, hvordan vi skal bruge teknologi i ATP, og hvordan løsningerne skal bygges.

Vi har entreprenørskab i årerne og afprøver proaktivt ny teknologi, der kan gøre tingene lettere for vores kolleger i forretningen eller bidrager til endnu bedre brugeroplevelser. Fx når vi fjerner telefonkø ved at levere hurtige svar funderet i forudsigelser om, hvorfor en borger ringer.

Vi sikrer arkitekturen i vigtige velfærdsløsninger og fungerer som digital sparringspartner for ledelsen. På den måde sætter vi ikke alene retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Vi sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Helt konkret bliver du en del af teamet Enterprise Architecture, hvor vi pt. er syv enterprisearkitekter og en faglig leder. Vi har en god faglig dialog, øjne på bolden og et klart billede af vores ansvar og opgaver i organisationen. Vi driver innovationsprojekter og vores pejlemærke er balancen mellem økonomi, teknologi og forretning.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest den 1. maj.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Enterprise Architecture Asger Rønn Klærke på tlf. 41 47 34 51 eller mail ronn@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job