Full-stack we­b­ud­vik­ler til ud­vik­lings­team


Vil du være med til at forme fremtidens web-landskab hos AURA? Så er du måske vores nye IT-webudvikler til vores dygtige udviklingsteam.

AURA er i gang med en større digital transformation, hvor hovedparten af de primære forretningssystemer skal udskiftes. Målet er at anvende standard platforme primært baseret på Microsoft Teknologier, og i den forbindelse er der en spændende opgave i at etablere de nødvendige integrationsplatforme og sikre muligheden for videreudvikling.

For at sikre den rette forretningsværdi for AURA, skal vi i den forbindelse udvide vores udviklingsteam, så vi sammen skaber en langsigtet arkitektur og løsninger, der understøtter AURAs fremtidige behov.

Din rolle

Derfor søger vi en IT-webudvikler til vores voksende udviklingsteam, som gerne vil deltage i udviklingen af vores nye selvbetjeningsløsning samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Du vil sammen med resten af IT-holdet være med til at bygge AURAs fremtidig IT-landskab.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med Umbraco 13 LTS, .NET 8, uSynk NUGET, Content-delivery API, nuxt.jd 3 (vue), Typescript (eslint), Vitest, Episerver mv. Du vil være med til at drive udviklingen og samarbejde med de øvrige kolleger i IT (såsom Integrationsteamet) såvel som forretningen.

Er vi et match?

Vi leder efter en udadvendt og nysgerrig kollega, som har lyst til at præge den teknologiske og arkitektoniske retning hos AURA – og som trives med at arbejde i teams. Derudover arbejder du systematisk og kender til agile metoder. Ligeledes er det vigtigt, at du har interesse i at indgå i dialog med forretningsområderne og skabe gode løsninger, som imødekommer deres behov.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som webudvikler, datamatiker eller lignende. Du har været med til at udvikle webløsninger og en del af processerne herved. Derudover skal du helst have 3 års+ erfaring med CMS samt have lyst til masser af faglige udfordringer og sparring.

Ovenstående skal ses som en ønskeliste, så hvis du ikke kan sætte flueben ved det hele, skal det ikke afholde dig fra at søge. På samme måde, hvis du hælder mest til front-end eller til back-end, men har mod på at bevæge dig ud i det og varetage en full-stack med fokus på den ene profil, skal du også være velkommen til at ansøge.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et andelsejet energiselskab, der er lokalt forankret i det østjyske. AURA har eksisteret i knap 10 år og har i dag 350 ansatte. Vi er dedikeret til at levere innovative, bæredygtige og fremtidssikrede energiløsninger.

Du vil indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af en organisation i udvikling. Her bydes visioner og ideer velkommen, og der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt arbejdsmiljø med lyst til samarbejde på tværs af alle teams. Derudover vil du få stor indflydelse på dine opgaver.

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Det primære arbejdssted vil være i Viby J, men der vil være møder på AURAs andre lokationer i Odder og Galten.

AURA har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Vi kalder løbende til samtale, så søg stillingen med motiveret CV på linket herunder.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Iulia Maria Jensen
IT-Teamchef
iumj@aura.dk
Tlf.: 2311 8382

Arbejdssted: Viby J.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job