Dygtig For­ret­nings­ud­vik­ler til AML udvikling


Vi søger en forretningsudvikler til vores udviklingsteam, der gerne må have erfaring med at arbejde indenfor anti-hvidvaskområdet.

Vi kan tilbyde et job, der fremmer faglig og personlig udvikling. Der er gode muligheder til den, der vil udvikle sig, gøre en forskel og skabe resultater sammen med dygtige kollegaer. Det er vigtigt, at du kan se muligheder i digitalisering og forenkling i et kompliceret og spændende udviklingsområde i Jyske Bank.

Med paragraffer og data sikrer vi, at banken er compliant

I vores team har vi ansvaret for at sikre, at Jyske Banks forretningsgange og systemløsninger bidrager til at sikre, at vi er ’compliant’ på hvidvaskområdet. I særlig grad arbejder vi med hvidvaskloven i tæt samarbejde med blandt andre bankens hvidvaskansvarlige, hvor vores opgave er at forstå og omsætte juristernes tolkninger, til gode løsninger i relation til Jyske Banks systemer, kunder og produkter.

Vi er involveret i rigtig mange processer i koncernen, når de udvikles eller justeres. Der er højt fokus på teamsamarbejde, fællesskab om opgaverne og vidensdeling. Vi har en god feedback kultur, hvor der er rig mulighed for sparring.

Vi adresserer størstedelen af vores udviklingsbehov til vores IT-leverandør Bankdata, men vi udvikler også selv flere og flere løsninger - herunder en del automatisering og digitalisering af kundekendskabsprocesser.

Du kommer til at deltage i både supportopgaver, udviklingsopgaver og driftsopgaver selvstændigt og i tæt samspil med andre, men du giver også vigtigt input til den langsigtede strategi for Jyske Banks systemer.

Afdelingen

AML/KYC-udvikling er et team af engagerede og motiverede kollegaer med forskellige baggrunde og færdigheder. Teamet indgår i området Kernebank, der er en del af Jyske Banks udviklingsorganisation med ansvar for kernesystemer. Vi koordinerer og prioriterer vores opgaver og indsatser ud fra agile principper med fokus på løbende forbedringer og hyppige leverancer. Kernebank har base i Jyske Banks Hjemsted i Silkeborg - Se dine kommende kollegaer her.

Du har et solidt afsæt

Du skal have interesse i at tage ansvar og gå foran. Du kan fremme processer og se muligheder for udvikling og forbedring. Du kan godt fastholde dine beslutninger, men er samtidig pragmatiker og klar til forandringer. Du motiveres af at forstå tingene helt ned i detaljen, men samtidig evner du at operere og kommunikere på højere abstraktionsniveauer.

Du har relevant kandidat-, bank- eller IT-uddannelse. Erfaring fra bankverdenen, hvor du har arbejdet indenfor anti-hvidvaskområdet, og dermed har forståelse for de tiltagende krav der er til os som sektor vil være en stor fordel, men ikke et krav.

Til jobbet som forretningsudvikler efterspørger vi flere af nedenstående evner:

  • Du er struktureret og systematisk og trives bedst med orden
  • Du interesserer dig for regler, lovgivning og de juridiske forhold og kan omsætte det til konkrete løsninger
  • Du er god til at kommunikere med mange forskellige interessenter på tværs af en organisation
  • Du er interesseret i at forstå store datamængder
  • Du er kvalitetsbevidst og motiveres af at sikre, at tingene hænger sammen
  • Du er i stand til at tænke i processer, forenklinger og forbedringer
  • Du evner at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i de tekniske sammenhænge bag vores produkter.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Rekrutteringspartner Jens Trøst Poulsen vil tage imod din ansøgning. Vi vurderer og behandler de indkomne ansøgninger løbende.

Ansøgningsfristen er d. 7. april 2024.

Gem job