IT-com­pli­an­ce / security spe­ci­a­list for SDC's 2. linje


IT-Compliance/Sikkerhedspecialist for SDC's 2. linje

Er du passioneret omkring at bidrage til IT-sikkerhed og compliance inden for den finansielle sektor? Ønsker du at støtte SDC's ledelse i at sikre overholdelse af lovgivning samtidig med at opretholde et højt niveau af IT-sikkerhed? Har du en naturlig nysgerrighed og evnen til at omsætte ny viden til værdifulde løsninger for dine kollegaer? Da er denne rolle helt sikkert noget for dig.

Teamet og SDC

SDC IT-Compliance befinder sig i den anden forsvarslinje (IT-risiko, IT-compliance og IT-sikkerhed), hvor vi konstant overvåger risici og evaluerer effektiviteten af sikkerhedsforanstaltningerne. Din primære opgave vil være at sikre, at SDC overholder alle lovkrav, sikkerhedspolitikker, procedurer og standarder, samt at bidrage til udviklingen af omfattende compliance-dokumentation. Du vil blive en vigtig del af et team bestående af specialister inden for IT-risiko, -compliance og GDPR. Vi tror på, at compliance ikke kun er et nødvendigt onde, men en værdiskabende faktor for vores ledelse, forretning og ikke mindst vores kunder. Vi brænder for at sikre, at vores arbejde skaber værdi på tværs af alle berørte områder.

Dine hovedopgaver vil inkludere:

Som specialist inden for compliance og sikkerhed vil dine primære ansvarsområder ligge inden for IT-compliance, med særligt fokus på IT-risk og IT-sikkerhed. Du vil være med til at skabe retningslinjer og anbefalinger for passende sikkerhedsforanstaltninger samt hjælpe med udarbejdelse og vedligeholdelse af compliance-dokumentation.

Et par overskrifter på din hverdag:

  • Bidrage til udvikling og implementering af passende kontrolforanstaltninger samt deltage i dokumentationen af compliance-processer.
  • Udføre selvstændige evalueringer af processer og kontrolforanstaltninger på tværs af SDC for at vurdere deres effektivitet og overholdelse af regler og lovkrav.
  • Rapportere resultaterne af dine evalueringer til ledelsen med relevante observationer og anbefalinger.
  • Løbende rådgive om spørgsmål vedrørende IT-sikkerhed samt deltage i udarbejdelsen og gennemgangen af processer og politikker.

Vi følger nøje med i nye regler og retningslinjer på området, og du vil løbende opbygge viden og kompetencer om ny regulering. Resultaterne af dine compliance-vurderinger vil være afgørende for den øverste ledelses beslutninger vedrørende overholdelse af regler og politikker, såsom IT-sikkerhedspolitikken.

Din hverdag vil være præget af tæt dialog med ledelse og medarbejdere på tværs af organisationen. Vi opererer i en flad organisationsstruktur med en uformel tone, der giver dig mulighed for at arbejde med stor frihed og selvstændighed. SDC er på en transformativ rejse både med hensyn til ny lovgivning og strategi, og vi ser frem til at byde dig velkommen om bord.

Kvalifikationer

Vi søger en kandidat med en relevant baggrund og uddannelse, såsom revision, datalogi, informationsteknologi eller lignende. Ideelt set har du mindst to års erfaring inden for it-sikkerhed, hvilket styrker dine kompetencer og indsigt på området.

Kendskab til forskellige sikkerheds- og privatlivsstandarder samt lovgivning, såsom ISO 27001, NIST, PCI DSS, ledelsesbekendtgørelsen, NIS2, DORA osv., vil være en fordel, da det bidrager til din evne til at navigere og implementere effektive sikkerhedsforanstaltninger.

Som problemløser er du i stand til at identificere og tackle udfordringer, store som små, og har en proaktiv tilgang til at løse dem selvstændigt. Din personlighed spiller en afgørende rolle i opgavehåndtering og samarbejde. Du besidder en robust karakter uden at være dominerende og træder naturligt ind i samarbejdsrelationer og opbygger gode forbindelser.

Ansøgning og kontakt

Send os din motiverede ansøgning og CV. Kontakt gerne IT Compliance Manager & DPO Rasmus Broeng Jørgensen på telefonnummer 51 18 57 80 eller e-mail rajo@sdc.dk for yderligere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job