Vi søger en un­der­vi­ser til at uddanne spe­ci­a­li­ster inden for data og IT


På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger pr. 1. august 2024 eller snarest muligt, en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Vi søger en underviser med serverkompetencer og netværkskompetencer.

Om dig

Du har gode IT-kompetencer og lyst til at undervise.

Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Du har hjertet med i det, du laver. Det betyder, at du brænder for at dele og udvide din faglige viden.

Vi forestiller os, at:

  • Du har en teoretisk baggrund som datatekniker, datamatiker, IT-ingeniør eller tilsvarende uddannelse.
  • Du har stærke netværkskompetencer og serverkompetencer, gerne kombineret med CCNA/CCNP
  • Du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring.
  • Du har en passion og nysgerrighed omkring fagets udvikling samt interesse for, hvordan unge i dag ser og oplever verden.
  • Du har lyst til at indgå i faglige og sociale relationer med eleverne, og du motiveres af at arbejde tværfagligt og i teams.

Hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, og har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.

Vi tilbyder

Et tilpasset onboarding-forløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads, med et fagligt miljø fyldt med IT-eksperter inden for mange forskellige fagområder.

Du bliver en del af et selvorganiserende team, hvor teamet har stor indflydelse på opgaver og planlægning.

På ZBC i Ringsted har vi 150 elever og ca. 25 medarbejdere på IT-uddannelserne, så vi er ikke større end, at ”alle kender alle”. Det giver et godt og trygt arbejds- og undervisningsmiljø.

Skolen har gode trafikforbindelser til hovedstaden og det meste af det øvrige Sjælland.

Vær med til at skabe nye generationer af IT-eksperter

Data- og kommunikationsuddannelsen er - ligesom branchen i øvrigt - i kontinuerlig udvikling og holder et højt fagligt niveau. Når vores elever er færdiguddannede, er de meget eftertragtede i branchen.

Uddannelsen, der er opdelt i trin og varer 3-6 år, er Danmarks længste erhvervsuddannelse.

Uddannelsen kan tages som EUX på gymnasialt niveau, og giver direkte adgang til videregående uddannelse.

Som lærer på Data- og kommunikationsuddannelsen udvikler, tilrettelægger og gennemfører du den praktiske og teoretiske undervisning i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du er med til at give eleverne en solid og grundig uddannelse på et højt fagligt niveau.

Vi arbejder typisk med projektforløb på 1-2 uger ad gangen. Nogle fag køres selvstændigt og andre tværfagligt.

Du tilpasser både dine forløb alene og i samarbejde med dine kolleger.

Ansættelse

Der er tale om en fast stilling på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen 1. august 2024, eller snarest muligt.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Ahorn Allé 3-5, 4100 Ringsted.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Ansøg" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 30. maj 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Beslutning om ansættelse træffes dog først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Henrik Deleuran, områdeleder på tlf.: 22178840 eller e-mail: hede@zbc.dk.

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

Gem job

Zealand Business College

Arbejdssted

Ringsted

Vigtige datoer

Indrykket:
9. april 2024
Ansøgningsfrist:
30. maj 2024