Data sci­en­ti­sts til udvikling, kva­li­tets­sik­ring og drift med AI


Vil du være med til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet ved at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning? Brænder du for at udvikle, kvalitetssikre og drifte løsninger inden for machine learning (ML) og artificiel intelligence (AI) i tæt samspil med vores fagstyrelser? Så kan du være den helt rette profil til vores Center for Avanceret Analyse i Udviklings -og Forenklingsstyrelsen

Center for Avanceret Analyse – din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i Center for Avanceret Analyse, hvor over 50 specialister er med til at udvikle og levere løsninger til hele Skatteforvaltningen, inden for ML, AI, Robotic Process Automation (RPA) og Business Process Management (BPM).

Vi anvender de nyeste metoder og algoritmer til at sikre, at vi har et moderne datadrevet skattevæsen. Vores analytiske løsninger hjælper sagsbehandlerne med at kvalificere udfald i store sagsmængder samt giver sagsunderstøttelse i form af fx tekstforslag til bedre vejledning af borgere og virksomheder. Det styrker svigsbekæmpelsen, sikrer korrekt indbetaling af skatter og afgifter og skaber således værdi for det danske velfærdssystem.

Agil arbejdsform med komplekse datastrukturer og store datamængder

Du vil komme til at arbejde med såvel tabulare data, tekst og andre former for ustruktureret data. Det foregår både med klassiske ML værktøjer og i stigende grad med nyere teknologi så som tekstanalyse med store sprogmodeller, generativ AI og netværksanalyse baseret på grafdatabaser - værktøjskassen i centret er stor, og kompetencerne er mange. Vi arbejder agilt med SCRUM, og kender du ikke til denne måde at arbejde på, hjælper vi dig på vej.

Du vil deltage i udvikling og idriftsættelse af nye ML- og AI-modeller, og arbejde med monitorering og vedligehold af eksisterende ML-modeller og analytiske løsninger. Du og dit team har et medansvar for at vælge de metoder og teknologier, der bedst imødekommer forretningens behov.

Solid erfaring og/eller stor iver efter læring

Vi har plads til både erfarne og mere nyuddannede profiler, idet vi gerne lærer fra os og også gerne vil lære nyt. Vi forventer, at du har en kandidatgrad eller en ph.d. i computer science, matematik, fysik, statistik eller lignende. Du har formentlig erfaring med programmering i Python og/eller R, og det vil være en fordel, hvis du kender til flere af følgende værktøjer: GitHub, SQL, Jenkins, VSCode og Rstudio. For at trives i rollen forestiller vi os, at du:

  • Evner at analysere og omsætte komplekse data- og forretningsmæssige problemstillinger
  • Har en helhedsorienteret tankegang lige fra indhentning- og behandling- til levering af data.
  • Er god til at præsentere og formidle komplekst stof til kollegaer, som ikke har samme datamæssige baggrund som dig.

Er du en erfaren data scientist, så lover vi dig, at dine evner for at drifte en portefølje af data-science løsninger, arbejde med dataanalyse, IT-udvikling på data science-projekter og holde kunden i fokus vil blive bragt i spil.

Afgørende er det, at du bidrager med positiv energi til teamet og trives med at færdes i et uformelt miljø med en positiv tilgang til arbejdsopgaver og nye udfordringer. Du er grundig, ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt og effektivt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hvis du ønsker at dygtiggøre dig i at udvikle dataområdet i en stor og kompleks organisation, så er det her, du skal søge. Du får erfaring med arbejdet i en politisk organisation og vil være klædt godt på til det næste skridt i karrieren inden for data, digitalisering og ny teknologi.

Vi lægger vægt på godt kollegaskab, faglig udvikling og nørderi, og vi arbejder tværfagligt, hvorfor der er gode muligheder for at lære samt afprøve nye metoder og teknologier.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send en motiveret ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via linket ”Ansøg” senest den 29. april 2024. Inkluder gerne nogle ord om dig.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Britt Francke tlf. 72 38 24 53 eller specialkonsulent Maria Louise Melhede på tlf. 72 37 04 70. Vi afholder samtaler løbende samt efter ansøgningsfristens udløb.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Arbejdsstedet vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
8. april 2024
Ansøgningsfrist:
29. april 2024

Job hos virksomheden