Business In­tel­li­gen­ce-for­ret­nings­a­na­ly­ti­ker til Danmarks mest in­ter­es­san­te datasæt


Vil du arbejde med store mængder af data? Kan du skabe mening i data ved hjælp af forretningsanalyser? Så er det dig, vi søger. Der er store udviklingsmuligheder i jobbet, og du kommer til at arbejde med Danmarks mest interessante datasæt. Du er med andre ord med til at gøre en forskel for ATP og dermed for det danske samfund.

Vil du være med til at flytte dagsordenen?

Analysis & Customer Insights er en del af Digital Solutions i ATP. Her interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvordan data kan bidrage til at forbedre styringen og effektivisere opgavevaretagelsen i ATP.

Hvis du er typen, der kan trylle med data, så kan vi tilbyde dig et af landets største datagrundlag. Vi er nemlig på udkig efter en Business Intelligence-forretningsanalytiker.

Som vores nye kollega er du med til at udvikle og vedligeholde vores datavarehus-platform, og du kommer blandt andet til at levere analyser og løsninger til Pension & Arbejdsmarked (P&A), som du kan læse mere her: https://www.atp.dk/vores-opgaver/administration-af-velfaerdsydelser/pension-arbejdsmarked

I ATP handler det ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os, så vi som samfund får mest mulig værdi ud af de data, vi ligger inde med. I jobbet kommer du til at drive nye dataprojekter på vores BI-platform, og det bliver dig, der:

  • udvikler BI frontend-produkter, der kaster lys over beslutningsgrundlaget og gør ledelse og medarbejdere i P&A i stand til at træffe de bedste beslutninger
  • deltager i større projekter inden for BI og Advanced Analytics
  • afdækker forretningsbehov hos brugerne og kommunikerer med backend-udviklere
  • er med til at implementere BI-frontendprodukter i forretningen, fx kundeservice (user adoption)
  • spiller en vigtig rolle, når det handler om at drifte nye dataprojekter og flytte datadagsordenen hos ATP.

Vil du arbejde med nye teknologier og store datamængder?

Der er flere veje til jobbet som BI-forretningsanalytiker. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.it. eller cand.scient. i Data Science, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund.

Måske er du nyuddannet, men det er en fordel, hvis du har arbejdet med lignende opgaver og har erfaring med SQL-databaser, udvikling i Microsoft Power BI, anvendelse af Python til avancerede analyser samt med at omsætte forretningsmæssige behov til BI-produkter.

Det vigtigste er dog, at du kan:

  • danne mening i store datamængder
  • udvikle avancerede analyser i samarbejde med forretningen
  • arbejde selvstændigt og struktureret
  • gøre det komplekse forståeligt, sætte dig ind i relevante forretningsbehov og formidle dette til backend-udviklere.

Vil du arbejde til gavn for samfundet og den enkelte?

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du bliver mere konkret en del af sektionen P&A Analytics i området Data, som er en af i alt fem områder i Digital Solutions. Her interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når datakvaliteten er i top.

Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra data og ud mod verden omkring os.

Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions.

I P&A Analytics er vi 11 kolleger, som alle brænder for at arbejde med store datamængder. Vi har fokus på godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billeder i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef David Palsgaard på telefon 22 21 49 69 eller mail dapa@atp.dk.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job

Arbejdssted

Hillerød

Vigtige datoer

Indrykket:
21. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt