For­ret­nings­ud­vik­ler med Pen­sions­vi­den


Bliv vores Pensions-guru og glæd dig til suveræn faglig udvikling, bred kontaktflade og en hverdag i et velfungerende, socialt og fagligt stærkt team.

Vi snakker pension i bred forstand; et område med høj kompleksitet, masser af ny lovgivning og mange afhængigheder på kryds og tværs. Lad os slå fast; du bliver ikke den eneste guru på holdet. Pia er der også; vores positive, passionerede pensionsspecialist, som skal have en faglig makker, og fortsætte det tætte samarbejde med de 7 andre dygtige kollegaer i teamet, der alle har et dybdegående kendskab til vores platforme og de løbende forretningsprocesser og er specialiserede i håndtering af systemer som fx PAL, Pensionsinfo, Pensionsopgørelse og Pensionsudbetalingssystemet (PUS).

Teamet er ansvarlige for effektiv og pålidelig drift af vores pensionsservices

Hvor tit har du ikke hørt ”Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Det er lige præcis det du kommer til at lave som forretningsudvikler. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af kontakt og dialog med vores kunder, som er bankrådgiverne, der sidder i frontlinjen og arbejder med SDC’s Advisor system. Før vi kaster os over opgaverne, har vi lyst til at slå et slag for:

Trivsel, Fokus og Fællesskab: Vores Unikke Arbejdskultur

Vi er ret stolte af vores dynamiske team, hvor vi arbejder hårdt og fokuseret, men også værdsætter gode kollegiale snakke hen over computeren om alt fra diverse fritidsaktiviteter til huskøb. Hos os er der plads til både professionalisme og sjov, og vi tror på, at det er vigtigt at trives på arbejdspladsen. Du vil blive en del af et miljø, hvor vi prioriterer både resultatet og det gode samarbejde.

Håndtering af pensionsrelaterede emner i Advisor

Du er den, der forstår det meste, når det drejer sig om Pension, Forsikringer, Letpension, og Nærpension. Bankrådgiverne ringer til dig, når de skal have hjælp til effektiv håndtering af incidents og anden problemløsning.

Du er – eller bliver – superbruger på Advisor systemet og kommer til at stå for udvikling, releases og test af systemer og integrationer. Du har dygtige ”IT-nørder” i dit faglige netværk, som tager sig af udviklingsopgaverne og har fingrene helt nede i koden. Det har du ikke – til gengæld er du garant for:

  • Opgradering af opgaveløsning og styrkelse af interne processer
  • Samarbejde på tværs af SDC
  • Procesoptimering og forretningsanalyse
  • Analyse af forandringsønsker og kommunikation

Hvordan ser sådan en pensions-guru ud?

Mange veje fører til Rom – men i store træskolængder leder vi efter en entusiastisk pensionsrådgiver, der kender til Advisor-systemet og har forståelse for IT-branchen og den finansielle sektor.

Du må gerne brænde for pensionsområdet og trives med at holde dig opdateret på lovgivningen og dens indvirkning.

Du er selvkørende og tryg i kommunikation med forskellige samarbejdspartnere på alle niveauer.

Engelsk er det sprog vi arbejder på internt (vi har 300 dygtige kolleger i Polen), men vi taler dansk med vores kunder, så disse 2 sprog skal du beherske.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup, og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen som Business Developer og SDC, er du velkommen til at give teamleder Tom Skyum Andersen et kald på 24771769. Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, når du bliver kaldt til en samtale.

Gem job