For­ret­nings­ud­vik­ler til Daglig Erhverv


Er du interesseret i at skabe finansielle løsninger til dansk erhvervsliv?

Vi søger en forretningsudvikler til Jyske Banks Erhvervsområde i Silkeborg indenfor udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende produkter.

Erhvervsområdet er et væsentligt strategisk indsatsområde og er under stor forandring med nye teknologiske muligheder, nye markedsaktører og nye produkter. Vi ønsker fortsat at sætte dagsorden på markedet og vil gerne have dig med på holdet, så vi sammen kan skabe de bedste løsninger for vores erhvervskunder.

Jobbet

Som Forretningsudvikler hos os vil du deltage i udviklingen af Jyske Banks løsninger og koncepter på erhvervsområdet med fokus på produkter, som anvendes i vores kunders dagligdag, herunder Cash Management produkter, finansieringsløsninger og samarbejdsaftaler. Som forretningsudvikler er dine overordnede ansvarsområder, at:

 • Analysere og udvikle nye innovative løsninger og produkter på erhvervsområdet både i Jyske Bank og i samarbejde med Bankdata
 • Arbejde med data, analyser og dokumentation i relation til udvikling af produkterne
 • At deltage i styring og rammesætning af udviklingsopgaver på erhvervsområdet i Bankdatasamarbejdet
 • Arbejde strategisk, taktisk og operationelt med opgaverne med en både analytisk og forretningsmæssig tilgang
 • Definere, udvikle, teste og implementere produkter og koncepter til erhvervskunder i tæt samarbejde med forretningsledelsen
 • Forvalte og videreudvikle eksisterende produkter, samt ikke mindst skabe nye forretningsmuligheder.

Teamet

Du bliver en del af teamet 'Daglig Erhverv', hvor vi lige nu er syv engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde og færdigheder. Du vil blive en del af vores team i Silkeborg. Vi er en del af den samlede udviklingsorganisation i Jyske Bank og vi udvikler forretningsløsninger til erhvervskunder indenfor fagområder som Cash Management, Trade Finance og finansieringsløsninger.

Din profil

Du har interesse i at gøre en forskel, men vigtigst af alt udviser og handler du med stort engagement og indlevelse. Du tilegner dig ny viden effektivt og kan handle på din nye viden efterhånden, som du opnår den.

Du tager ansvar for opgaverne og du opfanger relevante udviklingspotentialer. Du motiveres af at gøre en forskel i hverdagen og evner at operere, konkludere, samt omsætte og kommunikere komplekse problemstillinger konkret og forståeligt samtidig med, at du finder løsninger, der tilfredsstiller de mange behov fra vores interessenter.

Til jobbet som forretningsudvikler efterspørger vi flere af nedenstående færdigheder:

 • Du forstår dig på data og analyser og bruger dem til at finde og udvikle nye løsningsveje
 • Din tilgang til arbejde inkluderer en dyb forståelse for kompleksitet og samtidigt har du evnen til at finde enkle og relevante løsninger
 • Du har interesse i og gerne erfaring indenfor erhvervsområdet og cash management i finanssektoren
 • Du har en evne til effektivt at lære nyt og sætte dig ind i komplekse områder
 • Du kan bidrage positivt til løsning af større opgaver og evner samtidig at gå i detaljer med de konkrete løsninger
 • Du kommunikerer godt mundtligt og sikrer, at vores mange interessenter løbende involveres. Din skriftlig kommunikation er tydelig og sikrer, at din dokumentation kan følges og forstås af vores brugere
 • Du trives i en foranderlig hverdag, hvor forudsætninger og prioriteter kan ændres med kort varsel
 • Du formår og trives med at arbejde sammen med mange og meget forskellige interessenter både internt og eksternt.

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc eller cand.oecon. Har du en anden baggrund og interesse i opgaverne, så hører vi meget gerne fra dig, og hvordan din erfaring kan spille sammen med ovenstående opgaver.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Der er ansøgningsfrist den 21. april 2024, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Senior HR Partner Danielle Bjerre Lyndgaard vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Kristian Øhrberg Felding Goul
Chapter Lead og Product Owner
kristian.goul@jyskebank.dk
89 89 27 81
28 43 06 53

Gem job