Mainframe spe­ci­a­list med DevOps-mindset


Jyske Bank søger en ny dygtig kollega, der kan være med til, at føre koncernens kritiske platforme og systemer ind i fremtiden.

Vil du være med til at fremme udviklingen, sætte retningen og etableringen af fremtidens IT-platforme i Jyske Bank? Vil du være med til at definere og bygge Toolchains med fokus på developer experience? Finder du det fagligt spændende at arbejde med et omfattende systemkompleks og kan du bidrage til at forme den fremtidige arkitektur?

Bliv en del af fremtidens hold

I vores områder motiveres vi af at gøre en positiv forskel, for alle interessenter i Jyske Bank, både internt, for vores samarbejdspartnere og for Jyske Banks kunder.

Vi står med en større moderniseringsopgave, der giver mulighed for at bygge og påvirke proces, såvel som teknik. Vi ønsker at anvende moderne værktøjer og teknologier, i spændingsfeltet mellem Cobol/Java/.Net, både i CICS og Batch, samt at understøtte en nutidig deployment proces.

I vores område arbejder vi i grænselandet mellem drift og udvikling. Vi håndterer en bred vifte af platforme, der understøtter forretningen herunder også udviklingsorganisationen bredt. Hertil er der ofte behov for at kunne bevæge sig uhindret rundt i systemlandskabet - og at fejlsøge fra a-z.

Vi har flere kollegaer med høj anciennitet. Deres viden vil du kunne drage nytte af og samtidig være med til at fastholde. Vi er cirka 20 kollegaer i vores område. Samtidig er der et tæt samarbejde med andre områder, da mange platforme er delt imellem disse.

Din profil

Det er positivt, hvis du har erfaringer fra en større virksomhed i den finansielle sektor, det er dog ikke et krav. Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også én der kan indgå, med positiv tilgang i opgaver og samarbejde, samt til det sociale miljø i afdelingen.

Du:

  • Har erfaring med udvikling og IT-drift, også compliance er en konstant, i alt hvad vi laver
  • Er nysgerrig, altid løsnings- og kundeorienteret og ikke mindst meget metodisk anlagt
  • Har let ved at tilegne dig ny viden, også når du selv skal fremsøge denne viden
  • Er dygtig til og har interesse for et moderne udviklingssprog eks. C# eller Java
  • Her erfaring med et eller flere scriptssprog, eks. Powershell, Rexx etc.

Derudover søger vi en kollega, der har erfaringer med at arbejde med flere af nedenstående teknologier:

  • Kommunikationsteknologi; DB2, MQ, http(s), REST, FTP, SOAP, XML, JSON, Sockets
  • z/OS; TSO, Monitorering, JCL, Omegamon, ISPF, JES2, Basic CICS
  • Windows; Caching, Overvågning, Events, Performance, AD
  • Platforme og værktøjer; MQ, DB2, MVS, Unix, Windows, Linux
  • Versionsstyring og Deployment; GIT, Bitbucket ol.

Vi forestiller os, du kan have en udvikler baggrund, gerne med stor interesse for Toolchain og Mainframe.

Vi tilbyder dig

Jyske Bank tager medarbejdertilfredshed seriøst. Hvis du er den rette kandidat, får du derfor: En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring, samt dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. En god frokostordning fra Meyers, professionelle træningsfaciliteter med bad og omklædning. Selvfølgelig tilbyder vi også vores ansatte særligt fordelagtige økonomiske vilkår som kunde i Jyske Bank.

Derudover har vi et bredt udvalg af engagerede medarbejderforeninger at vælge imellem, med spændende fritidsaktiviteter og -tilbud, for både dig og din familie.

Vi har til huse i Lyngby – lige ved Lyngby Storcenter og nær mange muligheder for offentlig transport. Medio 2025 er det planen, at vi flytter til København i nye store lokaler, tæt på Hovedbanegården.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Ansøgningsfristen er d. 17. april 2024.

Senior HR Partner Danielle Bjerre Lyndgaard vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Kenneth Kristensen
IT Driftschef Jyske Realkredit
kki@jyskebank.dk
89 89 79 30
21 21 62 97

Lisa Puk Lind
People Lead og Scrum Master
llin@jyskebank.dk
89897915
20 53 77 53

Gem job