Net­værk­s­tek­ni­ker til arbejde med cy­ber­sik­ker­hed og in­fra­struk­tur


Vil du være med til at drifte kritisk it-infrastruktur og have et særligt fokus på cybersikkerhed i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig!

Vær med til at sikre stabil netværksdrift og høj sikkerhed

I STIL driver vi en stor del af den infrastruktur og de it-systemer, der understøtter undervisningssektoren. Det gælder kritiske systemer som UniLogin, Optagelse.dk samt nationale eksamens-og prøvesystemer.

Vi er i gang med et stort strategisk projekt, der betyder at systemerne fremover skal kunne afvikles i to datacentre for at sikre endnu højere tilgængelighed. Vi arbejder målrettet med en række større indsatser på cybersikkerhedsområdet og har i den forbindelse brug for at udvide vores netværksdrift med en netværkstekniker, der har særlig interesse i at gøre en forskel inden for cybersikkerhed.

Du bliver en del af vores ambitiøse infrastrukturteam i Aarhus, der bl.a. har ansvaret for design, etablering og drift af netværksinfrastrukturen i de nye datacentre. Teamet drifter derudover en række netnære systemer som fx DNS og arbejder dedikeret med it-sikkerhed til både den tværgående infrastruktur og de enkelte applikationer.

Dine opgaver

Sammen med de øvrige medarbejdere i teamet får du ansvaret for den daglige net- og infrastrukturdrift. En af dine vigtige opgaver i infrastrukturteamet bliver at understøtte STILs mere end 30 agile teams med effektiv behandling af bestillinger på oprettelser og ændringer i infrastrukturen. Det gælder fx:

  • Firewall (Cisco og F5)
  • DNS
  • VPN-brugere (Windows AD og SMS Passcode)
  • Load balancering (F5)
  • SSL-certifikater (F5)
  • Hjælpe/supportere kolleger i Aarhus med tekniske problemer

Ved siden af disse opgaver, vil du – afhængigt af dine ønsker og kompetencer – også blive inddraget i en række opgaver med særligt fokus på cybersikkerhed:

  • Analysere alarmer fra STILs kommende NDR-løsning
  • Udformning og idriftsættelse af AWAF policies
  • Sårbarhedsscanninger
  • Samarbejde med andre myndigheder om cybersikkerhed

STIL er ved at flytte driften til nye datacentre, og der vil være mulighed for at arbejde med den fysiske del af netværksdriften i de nye datacentre servere.

Din profil

Vi en søger en teknisk og serviceorienteret profil med god ordenssans, der gerne tager ansvar for de løbende oprettelser og ændringer. Måske er du nyuddannet datatekniker, it-teknolog eller tilsvarende. Det er naturligvis et plus, hvis du har erfaring med netværksdrift, men under alle omstændigheder vil du få en grundig indføring i vores infrastruktur og de systemer, vi anvender.

Det er vigtigt, at du kommunikerer godt på skrift, da meget kommunikation foregår via mail eller systemer som fx ServiceNow, Mattermost og Confluence.

Derudover vil du passe godt ind hos os, hvis du:

  • Ligesom os har fagligheden i orden og er en passioneret holdspiller, som samtidigt kan arbejde individuelt
  • Har lyst til at arbejde med forskellige teknologier, da ingen af os kun varetager ét system eller én opgave
  • Arbejder struktureret og kan lide at skabe resultater sammen med andre
  • Trives i et uformelt miljø og deler din viden med dine kolleger som en selvfølgelighed

Det er desuden vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen, så servicevinduer og beredskab - også uden for normal arbejdstid - kan dækkes.

Om os

Vi har et alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde.

Du vil få nogle af landets dygtigste kolleger med høj faglighed, og vi arbejder målrettet på at fastholde og videreudvikle vores kompetencer, bl.a. ved fælles interne udviklingsforløb, deltage i relevante faglige kurser og konferencer, samt udfordre os selv ved at hele tiden at stræbe efter at være en professionel samarbejdspartner over for vores kolleger i fagkontorerne og vores underleverandører.

Vi har fokus på work-life balance og har fleksible arbejdstider. Hos os er der gode muligheder for at arbejde hjemmefra, og du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Som ansat i staten får du en 6. ferieuge, ligesom du bliver en del af den offentlige pensionsordning.

Om Styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2024.

Arbejdsstedet er Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Rosenkilde Immersen på telefon 2046 0545 eller mail signe.rosenkilde.immersen@stil.dk eller ved tekniske spørgsmål chefkonsulent Michael Glud Andersen på telefon 5180 5100 eller mail michael.glud.andersen@stil.dk

Du kan læse mere om STIL og vores arbejde på www.stil.dk. Her kan du også læse mere om vores rekrutteringsproces og ”Styrelsen som arbejdsplads” og ”Mød en medarbejder”.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 1. maj 2024 i vores rekrutteringssystem via linket i annoncen.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 6. maj. Hvis du går videre til 2. samtale, kan du blive bedt om at deltage i en test eller svare på en case.

I Styrelsen for It og Læring (STIL) er vi omkring 400 medarbejdere, som samarbejder efter den agile arbejdsform. Vi er en del af Børne- og Undervisningsministeriet og har en central rolle i at forbedre børn, unge og voksnes læring gennem it, digitalisering og data. Med ansvaret for cirka 100 it-løsninger, når vi ud til mere end en million daglige brugere.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Gem job