Pas­sio­ne­ret Scrum Master med lyst til at udvikle mennesker


Er du klar til at lede med hjertet, handle med mod og udforske dybden af teamets potentiale som vores næste Scrum Master? I SEGES Digital søger vi en passioneret Scrum Master med en ægte interesse i mennesker og deres udvikling. Velkommen til en spændende mulighed for at forme ikke kun software, men også mennesker og teams.

Et IT-job med mening

SEGES Digital er SEGES Innovations digitale forretningsenhed. Vi er en førende organisation inden for udvikling af digitale løsninger til landbrugs- og fødevareområdet, og dedikerede til at forbedre landbrugs- og fødevaresektoren gennem innovative IT- og dataløsninger.

Forretningsenheden Digital består af ca. 170 medarbejdere, der sammen med resten af SEGES Innovation er drevet af vores mission om at sikre fremtidens bæredygtige fødevarer. Det gør vi gennem forskning, innovation og digitale værktøjer, der optimerer og transformerer landbrugs- og fødevaresektoren igennem den grønne omstilling af erhvervet.

Vores ambition er at udbygge vores position som verdensledende i at kombinere faglig innovation og viden indenfor bæredygtig fødevareproduktion med brugervenlige og værdiskabende digitale værktøjer.

Om stillingen

Vi søger en erfaren Scrum Master til vores værdistrøm Livestock, en rolle der kræver passion for at udvikle både mennesker og teams. Som Scrum Master vil du både være ansvarlig for to engagerede og erfarne teams bestående af 7-8 specialister og få en aktiv rolle på tværs af værdistrømmen.

I Livestock udvikler og vedligeholder vi digitale løsninger til landmænd og rådgivere inden for kvægbrug. Vores løsninger bruges bredt hos danske landmænd og hjælper den enkelte landmand med at optimere sin produktion og økonomi.

Du får mulighed for at påvirke vores fælles rytmer og samarbejdsformer samt medvirke til at fastholde og videreudvikle en agil og samarbejdsorienteret kultur. Din indsats vil også støtte SEGES Digitals ambitioner om at forbedre vores metoder, leveringsevne og trivsel.

I din dagligdag vil du opleve en høj grad af frihed og ansvar til at udføre rollen og derigennem udvikle både dine professionelle og menneskelige kompetencer. Du vil samtidig bidrage til udviklingen af både de personlige og faglige færdigheder i dine teams, så de kan levere mest mulig værdi til vores kunder.

Dine ansvarsområder

Ansvarsområder kan være mange og bredt dækkende i værdikæden alt efter dine kompetencer og ønsker og mere end bare at afholde en række ceremonier. Nogle af de områder, du vil arbejde med, inkluderer:

  • At facilitere teams flow og forbedring af arbejdsprocesser
  • At facilitere processer og workshops på tværs af værdistrøm og organisation
  • At understøtte den daglige kommunikation på tværs af teams og forretningen for at styrke samarbejdet og afhjælpe afhængigheder
  • At udvikle den agile bevidsthed i teams og organisation

Hvad vi drømmer om...

Du har tre-fem års erfaring og er stærk i de agile værdier og principper. På baggrund af din praktiske erfaring balancerer du i det daglige de agile principper og en pragmatisk tilgang. Du anerkender, at kontekst er central for hvordan og hvornår de agile principper bedst fungerer.

Du arbejder med team-dynamikker og trives med at udvikle både mennesker og teams for derigennem at fremme et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på et velfungerende arbejdsflow og kontinuerlige forbedringer.

Du er fagligt ambitiøs og nysgerrig og har modet til at prøve nye metoder i jagten på at gøre dig og dine teams endnu mere effektive.

Du får en central rolle i værdistrømmen og derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og er åben og transparent i din kommunikation. Ligeledes er du empatisk og forstår værdien i dialogen og respekten for hinandens faglighed, styrker og perspektiver.

Du er nysgerrig på problemstillinger og sammen med dine teams og kolleger eksperimenterer I med løsninger og hypoteser.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Du har relevant uddannelse
  • Er certificeret Scrum Master
  • Har sort bælte i Jira
  • Har arbejdet med metrikker og brugt dem aktivt i udvikling af teams og organisationer
  • Har arbejdet med eller kendskab til OKR-frameworket.

Hvad vi tilbyder

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en stor forskel i at skabe en bæredygtig fødevareproduktion. Vores specialister arbejder med alt fra klima og miljø, planter, husdyr og digitale løsninger til vækst og vidensformidling.

Sammen bidrager vi til de løsninger, der gør landbruget og fødevareproduktionen endnu mere bæredygtig. Vi er 500 kolleger, der brænder for det, vi arbejder med. Vi omsætter for omkring 630 millioner kr. årligt.

I det digitale område af SEGES Innovation arbejder vi agilt med digitale produkt teams, der primært arbejder med SCRUM og hvis vi i al beskedenhed selv skal sige det er hamrende gode, men også kan blive bedre. Du får derfor mulighed for at sætte dit aftryk på organisationens fremtidige udvikling.

Vi tilbyder derudover en attraktiv lønpakke, fleksible arbejdsbetingelser og gode mulige for personlig og faglig udvikling.

Lyder det interessant og kan du se dig selv i stillingen, så send ansøgning og dit CV via "Ansøg".

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte People Lead Anders Bak Jensen på 2423 3778 eller på abaj@seges.dk.

SEGES Innovation er en uafhængig forsknings- og innovationsvirksomhed, der arbejder for en bæredygtig og konkurrencedygtig landbrugs- og fødevareproduktion. Vi kobler faglige indsigter med digitale teknologier, så ny viden kommer ud at virke i stalden, på marken og i hele værdikæden fra jord til bord.

Vores mange forskellige eksperter udgør et unikt fagmiljø i international topklasse med ca. 500 dedikerede kolleger, der arbejder ud fra værdierne Mod, Hjerte og Dybde og i tæt samspil med Danmarks mere end 30.000 landbrug, universiteter og uddannelsesinstitutioner, landbrugsrådgivere, fødevareproducenter, energiselskaber og myndigheder.

Gem job