Scrum­ma­ster med ønske om at arbejde med agil coaching til In­ter­na­tio­nalt sam­ar­bej­de


Brænder du for at arbejde med kompetente og selvstyrende udviklingsteams i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vil du udfordres fagligt og bidrage til at du og dine agile kollegaer udvikler jeres kompetencer sammen? Vil du være en del af en enhed, der er i rivende udvikling og hvor vi har det sjovt, mens vi laver fantastiske løsninger?

Kontoret hedder Internationalt samarbejde, og vores opgave er at udvikle løsninger til international indberetning og udveksling af data som grundlag for fremtidens skattevæsen med samarbejde på tværs af EU og resten af verden. Vores medarbejdere brænder for at gøre en forskel og har mod på at designe nye fremtidssikrede løsninger. Vi har teams, der arbejder med Scrum og teams, der kører Kanban, og du vil også få mulighed for at påvirke vores agile metodikker ud fra din egen faglighed. Så hvis du gerne vil sætte dit præg på løsningen af samfundskritiske problemstillinger – er det dig, vi søger!

Om jobbet

Som Scrummaster bliver du en del af to tværfagligt agile teams bestående af udviklere, business analysts, testere, product owner. Dine primære opgaver her omfatter derfor almindelig facilitering af de agile møder og at du, sammen med PO og Systemejere, sørger for, at backlog og sprintlog indeholder det rette mix af udviklings- og drift opgaver, som teamet kommer til at arbejde med. Der er gode muligheder for at få indflydelse i de projekter, der arbejdes på og for at udfordre rammerne for offentlig it.

Samtidig fokuserer vi stærkt på din personlige kompetenceudvikling og støtter dine muligheder for at gøre karriere eller at blive en endnu dygtigere og erfaren Scrum Master.

Som agil coach ser vi gerne, at du holder den agile fane højt – også når der er pres på. Som agil coach vil du i samarbejde med kontorets agile udviklingsteam, skulle arbejde med kontorets - og de enkelte teams udvikling og udfordringer samt tværgående processer, som understøtter projekters levetid fra ”projektliggørelse ” og udvikling af applikationen til drift af applikationen. Du vil opdage, at du hurtigt bliver sparringspartner for hele kontorets ledelsesgruppe, samt PO’er og selvfølgelig scrummasters. Vi er et kontor, som er vokset i tak med en hastig voksende portefølje og har brug for løbende tilpasninger på vores standarder for WoW (ways of working), leveregler og brug for endnu skarpere processer, der sikrer projektkredsens rettidige deltagelse i udvikling af det enkelte projekt.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har dyb teknisk ekspertise, men du bliver ikke skræmt af at vide, at vi arbejder med Java løsninger og tools – Spring Boot, REST APIs Interface, databaser (PostgreSQL), Unix/Linux, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github. Automatiserede tests udvikles på Groovy og Spock.

Om dig

Du er formodentlig uddannet indenfor IT og har kendskab til systemudvikling og test scripting. Du har professionel ”hands-on” erfaring som scrummaster og rollen som agil coach er dit næste naturlige skridt. Det falder dig naturligt at arbejde med facilitering af teams og at støtte samarbejdet med andre faggrupper i organisationen.

Derudover er du:

  • erfaren med at facilitere Scrum og/eller Kanban og har gerne certificeringer
  • en udpræget teamplayer og servant leader, der har styr på coaching og faciliterings teknikker
  • med til at tage ansvar for udviklingen i teamet og kontoret og støtter dine kollegaer både i og udenfor teamet
  • en person, som har en god dag, når en eller flere af dine kollegaer i teamet har haft succes

Din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i kontoret for indberetning- og international udveksling af data, der er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er i dag omkring 44 medarbejdere og konsulenter i kontoret med forskellige fagligheder, som alle sikrer, at vi kan udvikle, videreudvikle og drifte nye og eksisterende løsninger. Afdelingen er præget af en uformel stemning med basis i et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi vægter den faglige kvalitet højt, samtidig fokuserer vi på at have det sjovt, både når vi arbejder og når vi laver sociale arrangementer.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send os et CV og en ansøgning med din motivation for at søge jobbet via linket ’Ansøg’ senest d. 3. maj 2024. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Spørgsmål besvares gerne af souschef Lars Aagaard-Kirkeby på telefon +45 72 37 21 73.

Startdato ser vi gerne 1. juli eller snarest muligt.

Der vil indgå personlighedsanalyse og logisk test i forbindelse med rekrutteringsforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
17. april 2024
Ansøgningsfrist:
3. maj 2024