Agile Coaches til Audience In­te­ra­ctions


Er du entusiastisk omkring at hjælpe teams og ledere med at blive bedre sammen hver dag? Kan du også vejlede dem i at holde fokus på, hvordan de skaber værdi for både TV 2 og alle de danskere, der dagligt kigger med på vores mange platforme? Så er du måske lige den Agile Coach, vi leder efter.

TV 2 sætter i 2024 tempo på rejsen fra at være Danmarks ledende mediehus til at blive Danmarks ledende medie-tech hus. Dette indebærer et behov for både nye færdigheder, nye kollegaer og nye måder at arbejde på. For at komme i mål med vores ambitioner, mangler vi flere Agile Coaches til at inspirere, vejlede og støtte vores teams og ledere igennem de forandringer vi står overfor.

Teamet

Som Agile Coach i TV2 bliver du del af et eksisterende team af coaches, der støtter teams og ledere på tværs af vores teknologiorganisation. Vi arbejder med meget forskelligartede teams; fra dem der leverer teknologi til klassisk TV og bygger TV-studier, til teams der arbejder med TV 2 Play og vores apps. Det er således også meget forskelligt, hvad den enkelte coach arbejder med i det daglige. Opgaverne spænder derfor fra etablering af en grundlæggende forståelse for et agilt mindset, udfordring af teams der er kørt fast i gamle vaner, til at fremme team-of-teams samarbejde inklusive medarbejdere uden for teknologi.

Teamet er i dag spredt for tyndt ud over et stigende antal teams i teknologiområdet, og der skal ansættes coaches til flere af områderne. Som en del af ansættelsesforløbet vil vi derfor sammen med dig afsøge, hvor og hvordan dine præferencer passer bedst ind.

Rollen

Som Agile Coach bliver din opgave løbende at identificere de essentielle udviklingsområder for netop dine teams, samtidigt med, at du, som en del af Agile Coach-teamet er med til at optimere og synliggøre teknologiområdets evne til at løse vores brugeres problemer.

Vi forventer, du har en bred faglig værktøjskasse og erfaring inden for nogle, men ikke nødvendigvis alle, af følgende områder:

  • Erfaring som Agile Coach for softwareudviklingsteams. Selve frameworket er af mindre betydning, dog ses positivt på erfaring fra en team-of-teams kontekst.
  • Erfaring med udvikling af produktorienterede organisationsstrukturer og arbejdsgange
  • Erfaring med, igennem uddannelse, facilitering og coaching, at etablere og forbedre flow i arbejdsgange. Erfaring med team-of-teams er et stort plus.
  • Erfaring med forandringsledelse af interessenter til agile udviklingsteams

Vi søger coaches i både København og Odense. Arbejdsstedet vil have betydning for hvilke teams du oftest vil arbejde sammen med.

Din profil

Forskellighed er et aktiv, og vi leder derfor efter nye kollegaer der har interesse i at bidrage med deres syn på verden og deres faglighed. Og kan du ikke vente med at prøve nye idéer af sammen med dine teams, så er det helt ideelt.

Der findes ikke én rigtig vej til at blive en god Agile Coach. Nogle fællestræk for dem, der har gået på den er dog:

  • Du er nysgerrig på andre mennesker og god til at bygge relationer.
  • Du trives med både at vejlede og at coache – og du ved hvornår hvilken tilgang passer bedst.
  • Du har lært at lære og at omsætte ny viden til praksis.
  • Du har mindst 5 års erfaring som Agile Coach, Scrum Master eller lignende – og du ved, at man kun bliver god af selv at have begået fejl.

Om TV 2 som arbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Løbende samtaler: Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job