Project Manager


Vil du være en del af Project Management teamet i Unit IT, hvor vi dagligt bidrager med projektleverancer af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. Infrastruktur, Cloud løsninger, Sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence.

Vores fokus er på IT outsourcing af infrastruktur, Cloud og udvalgte dybe specialistkompetencer. Bl.a. vandt vi i 2022 Partner to Watch prisen for IT-sikkerhed.

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

Vi er en virksomhed i rivende vækst og du vil derfor få muligheden for at være med til at præge både udviklingen af din rolle samt processerne.

Projektleder med kontakt på tværs af forretningen

Vi søger en erfaren profil til jobbet som Project Manager, som kan sit håndværk, har en solid kommerciel baggrund og som har erfaring med projektledelse af IT-­løsninger. Du vil spille en afgørende rolle i at styre projektets livscyklus, sikre rettidig udførelse og opretholde standarder af høj kvalitet.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team med opgaver og have kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og have stor berøringsflade til såvel kunder, kolleger og øvrige interessenter.

Nøgleopgaver og ansvarsområder

Som projektleder har du ansvar for at håndtere forskellige områder og opgaver for at sikre succesfuld projektgennemførelse. Dette inkluderer projektplanlægning og -initiering, hvor du samarbejder tæt med interessenter for at definere projektets omfang, mål og leverancer. Du udvikler omfattende projektplaner og udfører risikoanalyser for at minimere udfordringer.

Du leder et tværfunktionelt projektteam og skaber et samarbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation og problemløsning. Du sikrer fremdrift i projektet, overholder tidslinjer, budgetter og kvalitetsstandarder samt identificerer og håndterer projektudfordringer, risici og konflikter.

Du håndterer interessenter ved at samarbejde tæt med dem, indsamle krav, levere regelmæssige opdateringer og håndtere feedback og ændringsanmodninger. Du udvikler og implementerer kvalitetssikringsprocesser, identificerer risici og foretager grundige projektgennemgange for at forbedre projektleverancerne.

Dokumentation og rapportering spiller også en vigtig rolle, hvor du vedligeholder projektdokumentation, præsenterer rapporter for styregrupper og sikrer overholdelse af sikkerhedsstandarder og politikker.

Helt konkret vil dine opgaver være:

  • Projektplanlægning og -initiering i samarbejde med interessenter.
  • Ledelse af tværfunktionelt projektteam og fremme af samarbejdsmiljø.
  • Effektiv gennemførelse af projektet og håndtering af udfordringer og risici.
  • Håndtering af interessenter og håndtering af feedback og ændringsanmodninger.
  • Kvalitetssikring, risikoidentifikation og projektforbedringer.
  • Dokumentation, rapportering og overholdelse af standarder og politikker.

Den perfekte kombination af dygtighed, engagement og personlighed.

Du er ikke bare en projektleder, du er en mester i struktur og detaljer. Din tilgang til opgaver er utroligt velorganiseret, og du går ikke på kompromis med kvalitet, præcision og ansvarsbevidsthed. Du er en selvstændig og samarbejdsorienteret person, der altid har kunden i fokus og er parat til forandringer.

Du har en dybdegående forståelse for, hvordan IT kan anvendes i forretningen, og du formår at skabe stærke relationer til kunderne ved at sætte dig ind i deres behov og ønsker. Du er i stand til at jonglere med mange forskellige opgaver og holde flere bolde i luften samtidigt.

Men det er ikke kun dine professionelle færdigheder, der gør dig til en enestående projektleder. Du er også en person, der udstråler en serviceorienteret holdning, og du møder andre med en positiv og optimistisk tilgang. Du er empatisk og viser interesse for både dine kolleger og det faglige område.

Alt i alt er du den perfekte kombination af dygtighed, engagement og personlighed. Du leverer resultater med stil, og dine omgivelser kan altid regne med dig som en pålidelig og dedikeret projektleder.

Derudover har du følgende faglige kvalifikationer:

  • Du har min. 5 års erfaring fra en stilling som Project Manager eller lignende.
  • Du har en solid kommerciel eller IT-mæssig baggrund og er vant til en tæt dialog med kunder
  • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med relevante tekniske certificeringer.
  • Du kan forstå også tekniske sammenhænge og være bindeled mellem vores tekniske specialister og kunden.
  • Grundlæggende forståelse for IT samt godt kendskab til ITIL-discipliner.
  • En udpræget holdspiller med sans for ekstraordinær god og nærværende kundeservice.
  • Ansvarlighed og vedholdenhed, også når du møder vanskeligheder.
  • Gode kommunikative egenskaber på såvel skrift som tale på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Et spændende job i en IT-­koncern i rivende udvikling, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejningspunktet. Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer. Arbejdssted vil som udgangspunkt være fra Ballerup og der er ligeledes mulighed for at tilrettelægge sin hverdag med hjemmearbejdsdage.

Din ansøgning

Er du interesseret, og kan identificere dig med det vi efterspørger, så vil vi glæde os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Senior Manager, Head of Project Management, Mads Trempenau på telefon +45 22 98 91 32. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send gerne din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.

Om Unit IT

Unit IT har i dag seks lokationer med hovedkontor i Middelfart. Unit IT leverer en bred vifte af avancerede ydelser inden for infrastruktur og private og public cloud-løsninger samt specialistviden inden for områderne Cloud, Business Intelligence, Data Platform og Cyber Security. Virksomhedens robuste familieejerskab sikrer vished, kontinuitet og stabilitet, mens tæt samarbejde med internationale søsterselskaber fastholder Unit IT i industriens front.

Unit IT er en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter inden for olie & energi, shipping, dør-til-dør-logistik, risk management, bilaktiviteter, IT, bæredygtig energi, miljø & genbrug – og er repræsenteret i 40 lande med flere end 4.300 ansatte.

Gem job