Tak for din interesse for webinaret om den gode (offentlige) jobannonce. Du modtager en mail med link til webinaret på den mailadresse, du angav. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Få adgang til webinaret nu

Konkurrencen er benhård på dygtige IT-kompetencer, og det stiller endnu højere krav til it-jobannoncen. Computerworld it-jobbank inviterer derfor til webinar målrettet det offentlige om den gode it-jobannonce anno 2021.

Der er mange gode, kendte dyder omkring det stillingsopslag, men it og 2021 stiller store krav til opmærksomhed, innovation og kreativitet.

Formålet med webinaret er at klæde dig (endnu) bedre på i forhold til it-jobannoncen, så I kan få endnu flere kvalificerede kandidater til at søge på jeres stillingsopslag. Vi giver et strukturelt overblik, såvel som dykker ned i detaljen og nogle af de trends, som også covid i væsentlig grad har bidraget til.

Vi kommer med databaseret viden til rekruttering af IT-kandidater i det offentlige og forsøger at give et overblik der både udvikler og inspirerer.

Tilmeld webinar

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
Jeg giver tilladelse til, at Computerworld it-jobbank må opbevare og behandle mine oplysninger. Læs it-jobbanks persondatapolitik her.

Læs også

Sorter artikler efter emne.