Øvrige

Podcast: Carsten Lassen om neu­ro­di­ver­gen­te me­d­ar­bej­de­re

I denne podcast taler Torben Tronborg med Carsten Lassen fra Specialisterne, om hvordan vi kan skabe bedre og mere inkluderende arbejdspladser, hvor der er rum og plads til medarbejdere med forskelligheder – hvad enten vi taler om neurotypiske og eller neurodivergente mennesker.

Det er måske ikke alle som ved det, men faktisk er ca. 20% af befolkningen neurodivergente. Derfor har vi alle et fælles ansvar og samfundsansvar, for at skabe større fokus på den målgruppe af mennesker. Det gør vi blandt andet ved at tale om det i denne podcast. Dermed skaber vi gennemsigtighed, som forhåbentlig også kan være med til at nedbryde det tabu, der ofte er forbundet ved at have en diagnose eller føle sig anderledes!

Carsten har om nogen fingeren på pulsen og i løbet af en times samtale, vil han hjælpe dig som lytter og belyse hvordan vi fra virksomhedernes side og som ledere, kan blive bedre til at skabe de bedste rammer for neurodivergente medarbejdere.

Listen on Apple Podcasts

Se alle webinarer og podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende webinarer og podcasts, som du kan se on-demand når det passer dig. Du kan blandt andet se gennemgange af vores årlige undersøgelser blandt it-professionelle, få gode råd til jobannoncen og meget mere. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også