Øvrige

Podcast med Jens Peter Holm: Vi skal blive bedre til at spille chefen god

I denne episode af podcasten "Fremtidens arbejdsplads" har Torben Tronborg fornøjelsen af at have besøg af Jens Peter Holm.

Med over 20 års erfaring inden for HR, karriererådgivning og rekruttering, er Jens Peter Holm en anerkendt kapacitet på området. Han er stifter og direktør for rekrutteringsvirksomheden Cruit Consult samt virksomheden Karriererådgivning.dk. Gennem sit virke har han ydet sparring og karriererådgivning til et utal af IT-specialister og ledere.

I denne episode kigger vi, blandt meget andet, på ledelse. Herunder hvorfor chefen egentlig bliver leder, hvordan vi spiller lederen god, hvorfor du skal trække referencer på din kommende leder og hvorfor vi ikke orker mere dårlig ledelse. Du får også at vide hvad det potentielt kan koste at lave en fejlrekruttering og hvad vi kan lære fra sportens verden.

Det er en ærlig og "lige ud af posen" snak med et glimt i øjet, som forhåbentlig kan inspirere dig i dit arbejde.Se eller hør alle podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også