Leder for Agile Coaches


Er du entusiastisk omkring at lede og udvikle medarbejdere og deres faglige færdigheder? Og kan du inspirere til agilt mindset langt ud over dit eget team?

TV 2 sætter i 2024 fart på rejsen fra at være Danmarks ledende mediehus til at blive Danmarks ledende medie-tech hus. Det betyder både nye færdigheder, nye kollegaer og nye måder at arbejde på. For at komme i mål med vores ambitioner søger vi en leder med bred viden inden for agile arbejdsmetoder og praktisk erfaring med at arbejde i en produktdrevet organisation.

Din rolle

Du bliver ansvarlig for personaleledelse af vores agile coaches, der dagligt arbejder med både krydsfunktionelle produktteams og deres ledere. Din opgave bliver i lige dele at videreudvikle og vokse et stærkt fagligt fællesskab af agile coaches, der fungerer som katalysator for værdiskabelse, læring og transparens gennem agile metoder, processer og værktøjer og at fungere som inspiration for det agile mindset bredt ud i organisationen.

Du kommer således til både at bringe hele din rygsæk af ledelsesværktøjer i spil, samt til at bidrage hands-on med at føre TV 2’s teknologiorganisation ind i en produktdrevet, værdiorienteret fremtid.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Lede et eksisterende team igennem målsætning, feedback og sparring med henblik på at vokse det fagligt såvel som menneskeligt - både som individer og som team.
  • Løbende at udbygge teamet så det matcher vores voksende ambitioner og antal af teams i TV 2’s teknologiorganisation.
  • Fremme en læringskultur gennem videndeling og erfaringsudveksling på tværs af organisationen.
  • Være rollemodel for teamet og organisationen ved at deltage og lede initiativer der fremmer det agile mindset.
  • Sikre en adfærd, der igennem et sikkert og tillidsfuldt arbejdsmiljø fremmer en kreativ og motiverende arbejdsplads.

Du kommer til at have din daglige arbejdsgang på vores hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Din profil

Som person er du entusiastisk omkring at lede og udvikle medarbejdere og deres faglige færdigheder. Du har selv erfaring med rollen som Agil Coach eller forandringsagent og finder energi i såvel leder rollen, som den udførende rolle, hvor du agerer rollemodel for den ønskede adfærd. Vi forestiller os, at du har dygtiggjort dig inden for coaching samtidig med at du også evner at stille klare krav til resultater og udvikling i god balance med de agile værdier om selvledelse og servant leadership.

Derudover kommer du med:

  • Mindst 5 års relevant ledelseserfaring
  • Erfaring med at arbejde i en produktdrevet organisation
  • Bred erfaring med forskellige agile processer, frameworks og organisationsformer
  • Evnen til at coache og udvikle medarbejderne til at de kan udfolde deres fulde potentiale, samt at skabe et arbejdsmiljø med høj psykologisk tryghed og plads til forskelligheder og divergerende synspunkter

Om TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og kan samles om. TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence.

Teknologiorganisationen arbejder ud fra en produktcentreret tilgang med fokus på værdiskabelse gennem løst koblede produktteams, og hvor dygtige kompetenceledere understøtter de faglige fællesskaber og sikrer den enkelte medarbejders personlige og faglige udvikling. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale. Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Lars Overlund Roost
Director Portfolio & Delivery
loro@tv2.dk

Gem job