Software Engineer til News Planning & Publis­hing

Bidrag til, at TV 2 kan nå ud til 1,3 millioner danskere hver dag.

Vil du være med til at skabe værktøjerne, der hver dag bruges af hundredvis af redaktionelle medarbejdere til at publicere indhold på tv2.dk og TV 2s apps? Vil du udfordres af systemer, der arbejder i realtid med millioner af indholdsobjekter og skalerer til breaking news og store nyhedsevents? Er du nysgerrig på, hvordan generative sprogmodeller og AI kan optimere både journalistik og brugeroplevelse?

Til TV 2 søger vi en software engineer med erfaring i at bygge løst koblede systemer, der både anvendes gennem brugervenlige web-interfaces og integreres i et bredere økosystem gennem veldokumenterede, solide API’er.

Teamet

Du træder ind i et produktteam med både udviklings-, design- og produktkræfter. Teamet har gennem sin Product Manager ejerskab af både roadmap og backlog med fuldt ansvar for vedligehold, videreudvikling og fornyelse af egne systemer. Der lægges stor vægt på, at alle team-medlemmer er tæt på brugerne af deres produkter og selv har stor medindflydelse på både arkitektur og retning for produktet.

Teamet arbejder i en moderne tech stack med cloud native-applikationer bygget på teknologier som Node.js, Typescript, React og GraphQL. Applikationerne kører i cloud-miljøer på services som AWS Fargate, AWS Lambda, Amazon DynamoDB, Amazon OpenSearch og Azure OpenAI. Hertil kommer en række mindre og mellemstore applikationer fra leverandører, som teamet også har ansvar for.

Rollen

Som software engineer indgår du i teamet med ansvar for at udvikle løsninger med blik for den større sammenhæng. I sidste ende handler det om at skabe værdi for brugerne og samtidig være garant for det gode håndværk, så løsningerne lever op til TV 2's overordnede arkitekturprincipper.

Blandt dine specifikke arbejdsopgaver vil være

 • at udvikle softwareløsninger i høj kvalitet i Node.js/TypeScript og React med fokus på soliditet, oppetid og skalerbarhed (full stack webudvikling)
 • at indgå i en dialog og bidrage til at sikre gennemarbejdede løsninger og gode produkt-, teknologi-, og procesvalg
 • at foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til videndeling
 • at skrive unit tests, der dækker de vigtigste dele af din kode
 • at have en DevOps-tankegang og følge dit arbejde hele vejen ind i produktion

Arbejdsstedet er København, men der kan også forventes enkelte arbejdsdage i Odense, når teamet mødes med kollegaer fra andre produktteams i TV 2 Teknologi.

Din profil

Det er vigtigt, at din personlighed og indstilling er et godt match med teamet. Vi har brug for en udvikler, der er god til at skabe relationer og er i stand til at kommunikere med både tekniske og ikke-tekniske kolleger. Samtidigt er det vigtigt, at du kan lide at være en del af et team og tager din del af ansvaret for det samlede produkt.

Det er også meget vigtigt, at du har stor interesse i at lære nyt og udvikle både dig selv og dine løsninger. Derudover kan du sætte kryds ved:

 • En it-orienteret uddannelse på minimum bachelor-niveau
 • Minimum 3 års relevant erfaring som software engineer / udvikler
 • Erfaring med Node.js, TypeScript, React, REST APIs og GraphQL
 • Erfaring med at udvi cloud-baserede applikationer
 • Motivation for at udvikle dine evner inden for cloud-udvikling og microservice-arkitektur
 • Kendskab til generativ AI og erfaringer med at skrive prompts

Om TV 2 som arbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job