Software Engineer til TV 2s pro­gram­plan­læg­nings­sy­ste­mer


Som Software Engineer i produktteamet Content Ingest & Planning, er du med helt inde i hjertet af TV 2 og behandlingen af programindhold og metadata til TV 2 Play og TV 2’s lineære kanaler, idet de systemer, du arbejder på, har betydning for indholdspræsentationen på alle vores platforme.

Teamet

Du bliver del af et entusiastisk team, der har ansvar for integration, udvikling og drift af flere systemer. Teamet har et stort ansvar for TV 2’s evne til at modtage og systematisere programmer og programmetadata samt at gøre det muligt for redaktører at planlægge publicering af programindholdet til både de lineære kanaler og TV 2 PLAY. Teamet, der har en stor kontaktflade til andre teams, står overfor en spændende rejse, hvor arkitektur og systemer skal kigges efter i sømmene og justeres så det også matcher fremtidige behov.

Du træder ind i et produktteam med forskelligartede færdigheder, der alle har til formål, at støtte op om teamets samlede produktansvar. Teamet har gennem sin Product Manager ejerskab over både egen roadmap og backlog med fuldt ansvar for vedligehold, videreudvikling og fornyelse af egne systemer. Der lægges stor vægt på, at teamet er tæt på brugerne af deres produkter og har stor medindflydelse på både arkitektur og retning for produktet.

Teamet har en meget uformel stemning og det sociale aspekt samt “TV 2-kulturen" vægtes højt.

Om rollen

Som software engineer skal du kunne udvikle og integrere effektive, strukturerede, testede, og dokumenterede software systemer. Du skal agere i en ”you build it, you run it” kultur, hvor du ser vigtigheden af at sikre høj kvalitet i vores systemer, integrationer, ApiAPI’er og interfaces – dette både med hensyn til brugervenlighed, stabilitet og sikkerhed. Din primære opgave bliver at udvikle TV 2’s evne til at modtage både mediefiler og metadata i høj kvalitet, hvad enten det er nye episoder af Badehotellet eller Stormester fra de danske produktionsselskaber eller amerikanske serier og film fra SkysShowtime. Dit bidrag skal forandre tunge processer til automatiserede workflows og integrationer, der skaber fundamentet for Danmarks bedste streamingtjeneste.

Teamet står som nævnt overfor en proces, hvor arkitektur, systemer og arbejdsgange skal have mere fokus, og hvis du ovenikøbet kan være en del af denne udvikling, hvor vi også kommer til at lægge flere og flere systemer i skyen, så er du muligvis den helt rette for os.

Om dig

Du er god til at arbejde sammen med andre og sætter pris på at forstå dine brugeres behov. Du ved at de bedste løsninger skabes, når vi lytter til hinandens ideer og arbejder sammen. Du har en løsningsorienteret og analytisk tilgang til at få opgaverne løst og bidrager til at prioritere vores opgaver efter, hvad der giver mest værdi på det givne tidspunkt.

Du bidrager til videndeling og læring i teamet samtidig med at du tager ansvar for din egen personlige og faglige udvikling. Du er nysgerrig, engageret og fremsynet af natur, og øger kontinuerligt din viden inden for dit område både med hensyn til tekniske færdigheder, samt viden om gode praksisser.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet på opgaver, og inddrager flere interessenter når det er nødvendigt.

Desuden forestiller vi os at du:

  • er en dygtig softwareudvikler, der kan arbejde efter moderne arkitekturprincipper.
  • har erfaring med systemintegrationer samt tilhørende interfaces og teknologien bagved.
  • har erfaring med at arbejde med cloud løsninger og eks. management af serverless awsAWS-services samt apiAPI’er,
  • udvikler løsninger der er baseret på modularitet og iterative forbedringer
  • har erfaring med standardiserede arbejdsprocesser, dokumentation og QA
  • forstår principperne i agilitet og har kendskab til at arbejde i agile udviklingsmiljøer.
  • har kendskab til nogle forskellige teknologier såsom eksempelvis SQL, javaJava, Javascript C#, Azure, powershell PowerShell og XSLT, som pt. er den tech stack teamet arbejder med.
  • har god humor og kan lide at omgive dig med gode mennesker
  • kan trives i, at der nogle gange er deadlines, når vi eksempelvis indgår nye indholdspartnerskaber eller systemer skal opgraderes.

Om TV 2 som arbejdsplads

I TV 2’s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret på at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, Broadcast Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Du kommer til at arbejde på Kvægtorvet i Odense, hvor du vil opleve en arbejdsplads med masser af udviklingsmuligheder, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage. Du bliver ansat i en matrix-organisering, hvor du kommer til at høre til i Afdelingen Content Planning & Management, hvor du arbejder i produktteamet Content Ingest & Planning og indgår i kompetenceteam med andre software engineers i Content Planning & Management.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via ansøgningsknappen "Ansøg" nedenfor. Ansøgningsfristen er den 3. maj 2024, og du kan forvente at høre fra os i forlængelse deraf.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Christina Hundahl
Competency Leader, Content Planning & Management
chhu@tv2.dk

Gem job