Staff Software Engineer til Content Creation


Sæt den teknologiske retning for nyhedsområdet i TV 2

Trives du med at sparre med gode kollegaer om softwareudvikling og løst koblet arkitektur? Er du entusiastisk omkring de gode processer, der støtter op om udvikling af software i høj kvalitet? Er du nysgerrig på at være ansvarlig for anvendelsen af generativ AI og cloud native-applikationer? Vil du være med til at skabe sammenhæng i teknologilandskabet på tværs af en større organisation?

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Content Creation, hvor der udvikles og vedligeholdes applikationer til hundredvis af redaktionelle medarbejdere. Teknologien gør dem i stand til at planlægge og publicere tekst, video, grafik, lyd og data, der når hovedparten af Danmarks befolkning.

Rollen

Som Staff Engineer arbejder du i en senior-rolle på tværs af teknologidomænet Content Creation, der favner 3 produkt-teams. De enkelte teams ejer hver deres afgrænsede del af produktet, inklusive fuldt ansvar for roadmap og backlog samt vedligehold, videreudvikling og fornyelse af applikationer.

Din rolle som Staff Engineer er at arbejde med teams og på tværs af organisationen om komplicerede problemstillinger og teknologisk retning.

Blandt dine arbejdsopgaver vil være at

  • sikre overblik over nuværende arkitektur og facilitere dialog om teknologivalg og sammenhæng i domænet
  • netværke med Staff Engineers i andre domæner om best practice og principper for udvikling og integration
  • gå i dialog med tværgående EA-funktion og omsætte overordnede arkitekturprincipper til konkret praksis i produkteams
  • sparre med domæneledelse og Product Managers om både teknologi, processer, governance og retning
  • agere arkitekt på komplekse projekter med mange snitflader og udarbejde post incident-analyse ved større driftsproblemer
  • være ansvarlig for udbredelsen af nye transformative teknologier som generativ AI, cloud native-applikationer og event-driven integration

Arbejdsstedet kan være enten København eller Odense. Der må forventes arbejdsdage på begge lokationer, da produktteams er ligelig fordelt.

Din profil

Vi forventer, at du kommer med længere tids erfaring som software engineer i et team funderet i moderne udviklingspraksis. Du er ambitiøs og er nået til et punkt i din karriere, hvor du er parat til at influere teknologivalg og processer i en endnu større kontekst. Du er god til at netværke og skabe forandring gennem andre, men besidder også personlig gennemslagskraft.

Det er specielt vigtigt, at du er struktureret og motiveret i at se resultatet af dit arbejde, så du følger dine opgaver til dørs - også de trælse sidste 20 procent. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • En it-orienteret uddannelse på minimum bachelor-niveau
  • Minimum 5 års relevant erfaring som software engineer
  • Erfaring med at udvikle arkitekturen i komplekse applikationer med mange snitflader, herunder teknologier som GraphQL
  • Erfaring med at udvikle cloud-baserede applikationer, herunder teknologier som AWS Lambda og Amazon DynamoDB
  • Kendskab til generativ AI og prompt engineering
  • Interesse i at arbejde i et indholdsdomæne med stor fokus på datamodeller og ‘schema first’-tilgang

Om TV 2 som arbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via ansøgningsknappen "Ansøg" nedenfor. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Casper Thomsen
Director
chom@tv2.dk

Gem job